Längtar sönder till sommarlovet!

Skrivet den: 2012-05-31 - Klockan: 21:36:48 / Kategori: Emma / Direktlänk
Vädret är totalt skit, hatar de så jävla hårt, men de blir bättre hoppas jag, verkligen!!
Bara 12 dagar kvar nu, kommer gå as fort, åh så ja längtar!
Typ, till grönan om 9 dagar, åhhhh va kul! Å till skolavslutningen, är så mysigt på dagen, sen österby på kvällen, Ailu crash och norlie & kkv, kan ju inte bli annat än asbra, taggad som fuck!

Bara hoppas på asbra väder båda dagarna där, haha yäyä!

Nej men palla livet, suttit och pluggat sexualkunskap typ halva kvällen, helt fucking sämst!
Å har sovmorgon imorgon me, kan va den lyckligaste stunden i mitt liv när jag hörde de, hahah, wii
fast, ska typ upp vid 8 ändå, kul liv, haha.. Så har jag haft hicka 3 ggr idag, hatar att ha hicka, less på de me, hahah....
Helgen kommer bli asbra!, ska sova hos Tora hela helgen för att mamma och pappa ska till Gotland, wihi så kul ! :D

nej men ja vet, är fett random, har ingenting att skriva om, haha, orkar inte..
nej men ska inte sitta å babla om massa onödiga saker, höres!


Vill återigen bara säga att jag är oerhört tacksam över att ha denna idiot som bästavän, helt sjukt så glad jag är över att ha dig, älskar dig över allt annat. ♥

ttttjabba tjena hallå!

Skrivet den: 2012-05-31 - Klockan: 19:47:02 / Kategori: Connie / Direktlänk
Som igår så satt jag och spelade cod hela dagen när jag kom hem hahaha! men de är fan askul, har bara inte kommit på hur man spelar online än för man måste ha nån internet-kabel och jag fattar ingenting, så om de är nån snäääääll människa där ute som vill hjälpa mig med det så skriv! men igår i skolan hade vi matteprov och so-prov, tror det gick bra med båda, får se! idag gjorde vi iallafall inget speciellt i skolan (som vanligt) så jag pallar inte skriva om dagen haha. OM 9 DAGAR ÅKER JAG OCH EMMA TILL GRÖNAN WOOPWOOP! tja random, men va bara tvungen, är astaggad! :D wellwell ska sluta tjata nu, VI HÖRS AMIGOOOOS!

Yo

Skrivet den: 2012-05-30 - Klockan: 21:31:49 / Kategori: Connie / Direktlänk

Det enda jag har gjort idag sen jag kom hem från skolan:

vill. spela. innebandy. NUUUUUUUU!

Skrivet den: 2012-05-30 - Klockan: 20:54:17 / Kategori: Emma / Direktlänk
jag fick värsta rycket, vet att jag inte har tid osv, men jag vill verkligen spela innebandy, saknar de som fan, och de känns verkligen som att jag har tappat allt eftersom jag inte tränat på jätte länge typ, okej, sista gången jag spelade va i början av april, men ändå, jag får paniik, vill spela match å bara köra på som bara vårat lag kan, för vi har en sån jävla laganda!
Förstår inte hur vi kunde hålla humöret på topp även fast vi låg under med hur mycket som helst, stoooor kärlek till ibk östhammar f-97/98, helt sjukt så bäst!
Bara att hoppas med sitt liv att de finns en 97 serie i år med, och att vi har en tränare , minst, och att de blir ett 97 lag och att vi inte behöver bli damer, vill verkligen inte spela med damer, för att jag är jätte liten och jag kommer bli helt manglad, haha, orkar inte de, va helt död i kroppen efter våra matcher, så hur skulle de va om jag spelade med damer..?
Nej, men jag håller tummarna som fan att de blir sommarträningar och att de blir ett lag, verkligen, för vi hade alltid sjukt kul, och vi blev verkligen ur bra!



snabbb bruttaaaa!

Skrivet den: 2012-05-29 - Klockan: 21:37:36 / Kategori: Emma / Direktlänk
Kännt att jag inte bloggat på ett tag, men igår hann jag inte, pluggade hela kvällen och va i stallet ett tag!
å i söndags gjorde jag något annat antar jag haha!

Är skit trött, och på både bra och dåligt humör av många olika orsaker.
Annars är det bra med mig, livet rullar på som bara den!
Känner att jag skulle behöva ´åka in till uppsala å shoppa, får bli snart typ, behöver typ mest fixa lite saker å så till swempa, så känner att jag skulle vilja åka in till hööks å så i uppsala, men jaja, de får bli snart!

Red med Matilda idag me, va jätte mysigt, blev en lugn lång ritt, jätte mysigt!
Tror jag ska rida med henne på torsdag igen, om jag har tid å så, as kul ! :D

Gick till betet med alla hästarna i söndags kväll, va riktigt kul å se, alla dampade sönder, å Breckan snodde swempas tjej, haha suet, fick massa bilder så bjuder på dom bästa nu!

Eh, vet inte vad jag ska skriva, hm, haha, bablar lixom på om massa random saker som om jag vore retard, typ ingen bryr sig, haha, bra liv!
Nej men ett till inlägg kommer väl sen, ha de så bra, pussN


Swempa och han föredetta tjej hihi

Åhh han är finast i världen, alla borde vara såååååååå avis typ hihihihi

hej..... igen..........

Skrivet den: 2012-05-29 - Klockan: 21:36:10 / Kategori: Connie / Direktlänk
Tjena mannar, jag som bloggar.. igen
EMMA FÖRFAAAAAAN skärp dig </3 jaja har iallafall inte gjort något speciellt idag, färgade håret & klippte det när jag kom hem, blev ingen större skillnad men är endå nöjd! kul förresten att de är nån kurs/info-grej för sommarjobbet på lördag, 12-17, seriööööst, förstör mig lördag lite mer.. men kanske måste dra på syrrans skolavslutning istället, så får väl snacka med nån som håller i mötet att jag kanske inte kan komma (weyyyy!!)

du är som ett ruttet äpple, ingen pallar dig

Skrivet den: 2012-05-28 - Klockan: 23:07:59 / Kategori: Connie / Direktlänk
Kom hem från träningen för typ 2 timmar sen, duschat å käkat och så, träningen gick faktiskt bra för att va den första på ett par månader! hittade först knappt till hallen haha, sen visste vi inte vilket omklädningsrum vi skulle va i, men sen så ordnade allt sig haha! så satt vi å pratade i typ 45 minuter med tränarna om laget och föreningen och så, sen tränade vi och damerna tillsammans, va askul, plus att alla va typ grymt duktiga! ska dit på måndag igen och träna, bra att hålla igång med nåt under sommaren iallafall!
randombild men vafan!

ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Skrivet den: 2012-05-28 - Klockan: 17:22:54 / Kategori: Connie / Direktlänk
Varit en jtteskön dag i skolan idag, trodde tyvärr att jag skulle få göra matteprovet idag eftersom jag va sjuk i onsdags, så jag satt och pluggade till sent och min syster hjälpte mig att fatta, helt i onödan haha.. vi hade vikarie på idrotten så när vi orientera behövde vi bara ta en kontroll, orienterade med karro som hade glömt idrottskläder så blev inget spring, yeees! hahah jag är fan lat... men nu när jag kom hem städade jag rummet, spelade cod, packade målvaktsgrejerna och ska strax käka, sen vid 6 drar jag, julia och karin iväg på provträning i alunda, grymt! är inte i form eller nånting men bra taggad endå haha, inte spelat innebandy sen i typ mars.. jaja ska bli kul iallafall!
drar en sådär halvlatch bild från senaste (också vår första) säsongens första match mot fbc med östhammar!
drar lite kort att vårt lag i östhammar, ibk östhammar f97, startade hösten 2010, då började jag stå i mål. och den säsongen spelade vi ingen serie, så första serien var senaste säsongen vi spelade, 2011-12, och de gick ju sådär. vi är väl inte det bästa laget men gud vad jag kommer sakna lagandan och allihopa ifall jag byter lag! vi förlorade typ alla matcher vi spelade men vi vägrade ge upp, och vi blev absolut inte ledsna heller, tvärtom, party i omklädningsrummen hahaha! och jag var särskilt stolt över er på sista storvretamatchen när vi bara förlorade med 1-0, när vi första matchen förlorade med hela 11-1 haha! och sista matchen mot tierp var ju spelet bara grymt, 6-2 blev det! och maxicup in my heart, båda åren ♥

woopwoop

Skrivet den: 2012-05-28 - Klockan: 17:11:26 / Kategori: Connie / Direktlänk
Okej en sammanfattning av helgen:
Fredag:
Gjorde absolut ingenting, fredagsmys med familjen bara!
Lördag:
*Konfirmation, teater på konfan som handlade om att jag va en nörd i g-sunda som blev nerslagen av gangsters hahah..
*Hemmafest, släkt och vänner till familjen kom, fick smycken, presentkort, tårta, och så kammade ju Sverige hem en överlägsen vinst i eurovision!
Söndag:
Åkte till Uppsala med familjen, var i ikea och handlade lite, sen gränby och handlade kläder, sen åkte vi till media markt i sista minuten och köpte hem ett playstation 3 + cod mw2 !

bildbomb:










^observera att jag är jämnlång med alla när jag har typ 8cm klackar ....




ny profilbild @ facebook!

KUK HELVETES SKIT

Skrivet den: 2012-05-27 - Klockan: 22:18:10 / Kategori: Connie / Direktlänk
skrev ett 3 mil långt inlägg och det FÖRSVANN JÄVLA HELVETE!!!
nej pallar inte uppdatera, skriver imorn fyfan va lack jag är DET TOG MIG FUCKING 428936395 ÅR!!
tja ursäkta mitt utbrott, ska åg och ta ut det på mitt nya cod på mitt nya ps3 <3<3<3

lyckligaste tjejen i världen

Skrivet den: 2012-05-26 - Klockan: 22:30:09 / Kategori: Emma / Direktlänk
Konfirmationen gick jätte bra, bara lite as jobbigt att stå upp me klackskor typ 5 timmar, haha, bra slut i fötterna..
Och jag är seriöst den gladaste flickan i världen, igår hade jag ju ridit swempa i ett år, och idag får jag honom som en konfirmationspresent
JAG ÄR HÄSTÄGARE?

Dom hade tydligen vetat om dehär i ett halvår, gud så taskigt :(
nej men jag fick typ en chock, började gråta och kunde inte få fram ett ord, helt sjukt, aldrig varit såhär glad på typ evigheter!
Dom sa att jag skulle ta på mig vandringsskor, för jag skulle gå, jag skulle ta på mig badkläder för jag skulle bada, och jag skulle få ha ögonbindel på mig, fatta ju ingenting jag, haha, men så åkte dom lite överallt i östhammar, så jag inte skulle känna igen mig på vägen typ, å så när dom stannat bilen ledde dom fram mig till swempa, som stog där med ett rosa band med rosetter runt hela magen, och en stor skylt där de stog "havremoppe" på, finfina swempa, nu är han min, helt sjukt så glad jag är!!!
WIIIIIIIIIIIIIIIII

Nej men seriöst, de här kommer bli sjukt så underbart, kommer vara glad i evigheter, kunde aldrig ens tro att jag skulle få en häst i konfirmationspresent, åhåhåh, är fortfarande helt stum, vet inte vart jag ska ta vägen typ :')

Nej nu ska ja sluta tjata om dehär, nu vet ni iallafall hur glad jag är, ihihihi

Glädjetårar ♥♥

I wont get up without a fight

Skrivet den: 2012-05-25 - Klockan: 22:48:26 / Kategori: Emma / Direktlänk
De asbra vädret bara poffade bort nu på kvällen, regnar rätt mycke ändå, skit drygt, men jaja, huvudsaken de är bra väder imorgon på konfirmationen typ!
Har typ varit för varmt för att göra någonting alls, dör seriöst..
Idag när ja varit hemma från skolan ett tag, ropar pappa på mig att komma ner, så står han med en hink, så lyfter han upp hinken så är det seriöst den störstaste spindeln jag någonsin sett i mitt liv utanför furuvik då, i den där hinken, och jag har världens spindelfobi, så jag ställde mig och gallskrek, haha, gud så rädd, å jag kommer vara jätte hes imorgon, för jag skriker hela tiden för de är spindlar överallt, å ja behöver ha rösten för vi ska sjunga, buhuh, jaja, de blir bra!

Så måste jag typ sova för jag ska upp tidigt imorgon för att hinna duscha osv, pallar inte, vill sova.. Nej men ser fram emot morgondagen jätte mycke, blir nog kul tror jag, om man bortser från dom 5 timmarna i kyrkan (y
Nu ska jag unna mig med en påse godis, wii, ogoottt! Kommer typ rulla fram snart,hahahaha!
Så har jag ju ridit swempa i ett år idag, wii, grattis till oss typ, han e fking bäst!
nej men bara för att jag har tråkigt tänkte jag bomba me lite bilder sen igår, så ni får stå ut nu ;)


Bra att man har värsta fotografen, blir asfina bilder, även fast hästen är lite glupsk å bara vill äta, haha :(
Värsta bildbomben, sorry, men jaja, ska spela nu, ha de bäst, puss!

jag hörde vad du sa, bakom ryggen vad du sa

Skrivet den: 2012-05-25 - Klockan: 21:08:01 / Kategori: Connie / Direktlänk
braaaa chill i skolan idag! fick först tillbaks engelskaproven, fick C, blev nöjd för hade inte pluggat nånting hehe.. så kollade vi bara nå ljusgrej på fysiken, + att vi har vikarie så de är ju skönt! och så var det vattenkrig i skolan idag, så vår idrottslärare va tvungen att ha hand om det så vi behövde inte orientera idag, yeeees! vi skulle springa upp till spåret och sen tillbaka, men jag, alice, sofia å lara la oss och sola, HIHI VA BUUSIGAAA! så hade vi aslång lunchrast så satte mig ute igen och mina ben börjar bli neegrooo! på svenskan fick vi tillbaks våra Tema Kärlek's-häften, fick C på den med! och på bilden skulle vi bara redovisa en bild och sen när jag kom hem solade jag ännu mera, älska vädreeeet! ♥ och imorn är det konfirmation, bra taggad hahaha!
tja jag är forever alone ♥♥♥
najs, ser ut som om att jag har en rastafläta.. MEN DE HAAAR JAG INTEEEE

sommar?!

Skrivet den: 2012-05-24 - Klockan: 22:19:53 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har somsagt varit ledigt idag pga begravningen alla lärare ville gå på, så imorse stack jag till stallet med emma och fotade henne och hennes häst, bra mysigt att åka ut till stallet då och då faktiskt! sen åkte jag iallafall hem och la mig i solen i typ en timme, taggar till beachen haha! sen vid tre åkte jag, erika och julia till stan och handlade lite och bara va, grymt rolig dag! vi träffade alex en liten stund och så träffade vi några som hette bagge å gabbe som erika och julia känner, vet inte riktigt vem av dom som är vem än hehe.. men de blev iallafall en lyckad dag, plus att det går ju bara att älska vädret! snackade också med fanny i telefon nyss, och blev braaa taggad till provträningen på måndag! saknat att spela innebandy, inte spelat sen i mars eftersom vår säsong i östhammar slutade då, men får se hur det blir med alundas lag nu!
haaaha söta .. :')
inte bästa bilden och inte i bästa form men WHO THE HELL CARES

dör

Skrivet den: 2012-05-24 - Klockan: 16:18:02 / Kategori: Emma / Direktlänk
Håller typ på att dö av värmeslag, eller nåt, va jätte varmt när vi va i stallet, och när jag kom hem så la jag mig i solen en timme, klarade inte mera, va skit varmt, fast fick bra med färg iallafall, me like!
Kom hem från frisören för ett tag sen, håret blev typ lite för kort, men de va ju slitet så de får man väl ta
Ska ju somsagt spara ihop till löshår och en dator, så de blir nog prima!
Måste nog oxå färga håret igen, för färgen har typ försvunnit?
Orkaaar inte, buhu..

Swempa va inte så jätte sammarbetsvillig idag, haha han ville bara äta.. men de blev asbra bilder ändå!


tjock häst som gillar gräääs hihihi

där va en av bilderna, tog bara nån nu, kommer väl fler imorgon antar jag, för då har jag ridit honom ett år, helt otroligt va tiden går, haha nu lät ja som en gammal tant, men så äre!

Jaja, puss på er

i still turn to you

Skrivet den: 2012-05-23 - Klockan: 20:24:45 / Kategori: Connie / Direktlänk
vaknade med migrän imorse så stannade hemma, hatar att jag får det ofta, jag va liksom astaggad på skoljoggen haha.. somnade iallafall om och vaknade klockan ett, då käkade jag å pappa lunch och sen åkte han till jobbet. gick å la mig ute på altanen å solade i typ 1 och en halv timme, bra skönt! sen så gjorde jag inte så mycket, satt mest i köket med mamma å syrran. laddat ner två filmer, Insidious och Kung Fu Panda haha :D ska kolla på kung fu panda nu och insidious lite senare när det blivit mörkare ute, det är seriöst den värsta skräckfilmen jag nånsin sett, och jag har sett bra många haha, så jag fattar inte varför jag ens ska kolla på den, själv också :s aja imorn har vi ledigt för de är no-lärarens begravning och de va så många lärare som ville på den så dom fick inte ihop schemat. ska till stallet med emma på morgonen för att fota hene och hennes häst, och sen ville jag dra till gränby för att handla lite saker jag behöver och sen vidare till stan, men pallar inte åka själv, så om någon vill hänga med hör av er!


Vädret in my fucking heart ♥♥♥

Skrivet den: 2012-05-23 - Klockan: 19:21:13 / Kategori: Emma / Direktlänk
Älskar vädret! Älskar sommarn! Älskar mitt humör! Älskar allt!
Livet är fan underbart, är på allmänt asbra humör, och de är as skönt!
Dock as jobbigt med så varm, hade ju nån springsak me hela skolan idag, va as tungt, å glömde knäskydden hemma, så hade bra ont, men de gick bra ändå tycker jag, kom först av tjejerna i 8an, så vann en t-shirt som jag inte fått en haha, gulligt!
Så va de rätt kvavt (stavning?) idag, så de va jätte jobbigt att springa med min dåliga kondition, haha :(

Så är ja bra glad för att vi är lediga imorgon, ska bli såå skönt!
Ska ut till stallet,  sen klippa mig, sen så ska jag försöka hinna lägga mig i solen ett tag oxå, behöver bättra på brännan en aning, haha!

Palla dehär, pusshej

It's the little things that makes life big.

Skrivet den: 2012-05-22 - Klockan: 21:39:10 / Kategori: Emma / Direktlänk
Vet inte vad ja ska blogga om, men jag hade världens lust å blogga, så de får väl bli ett inlägg igen då, om ingenting typ, haha, fyfan va tråkigt..

Färgade ju håret igår, vart riktigt bra, men skulle kunna ha lite mörkare!
Synd bara att jag måste klippa mig innan konfan, för de kommer vara jätte kort, jaja, blir säkert bra ändå, hoppas jag hah..
Har funderat jätte länge på att köpa löshår, men har köpt massa andra saker istället, typ, mobilen, å nu ska jag spara ihop till en stationär dator, så de kommer ju ta as lång tid, less, yess!

Så en sak jag inte fattar, är om nån typ grupp på facebook lägger ut en bild på nåt, så skriver ju alla ba; FIRST!
typ, men vafan är grejen me de? Fattar inte de, haha, kan ju va asmånga som sett innan eller?
Aja ingen aning, vart fan kom de ens ifrån från början? Bara drygt typ, inte för att jag ens behöver störa mig på skiten, men ja gör de ändå, för att de är så lätt att störa sig på små saker, haha :s

Har absolut ingenting att göra, as tråkigt..
Får väl typ tagga nån springnings sak för hela skolan imorgon, bra less på de me, pallar förmodligen, så valde jag springa på tid, så måste man ju springa på som fan för att inte göra bort sig typ? Va fan tänker jag me ibland haha?
Jaja, springer med en kompis, ska nog gå asbra! Även fast jag tappat kondisen, hatar att inte träna innebandy, å övriga träningen går ju åt helvete, haha, palla liiivet..

Nu ska jag nog göra något annat, bjuder på en bild från när karin å ja fota igår, pussen

Sommaaaar ♥♥♥♥

panikångeeest

Skrivet den: 2012-05-22 - Klockan: 20:06:58 / Kategori: Connie / Direktlänk
haha jag lovade mig själv men kan inte låta bli, hahah jag hatar mig själv. eller egentligen så vet jag inte ifall jag bara hatar alla andra. jag hatar deppinlägg haha, men jag måste. jag hatar att bo här. jag hatar min skola. jag hatar 98% av alla som går där. jag hatar mitt utséende. jag hatar att ha så långt till allt roligt som finns att göra. östhammar är en jävla äckelhåla och det är så tråkigt så jag vill spy. jag hatar verkligen att bo här, och jag trivs verkligen inte. och jag skiter i vem som läser dethär, vad folk kommer tycka, men jag står knappt ut med någon alls som bor här. jag förstår inte vad som ens hindrar mina föräldrar från att flytta härifrån. vi hade kunnat flyttat, i januari, men det blev inte så och jag hatar det så mycket. jag hade faktiskt varit så mycket gladare då. hade nog bytt skola också. jag hatar att alla i denhär lilla hålan, eller vad man nu ska kalla det, får mig att må dåligt haha. folk kanske inte ser det, eller tror det, men så är det bara. och jag ska vara den första av er att dra så jävla långt härifrån.

puss på er.

Skrivet den: 2012-05-22 - Klockan: 00:06:40 / Kategori: Connie / Direktlänk

 

 

Blir tokiiig!

Skrivet den: 2012-05-21 - Klockan: 20:51:28 / Kategori: Emma / Direktlänk
Asså, de är asbra väder, hur fint som helst, men inte fan är de sommarlov än ?!
Känns som flera år tills vi får sommarlov, buhuhuh, å imorgon börjar skolan igen, och de ska va as fint väder, dumt att få lov nu så man kan sola?
Jaja, får väl vänta ett tag till då, å hoppas som fan på att vädret håller i sig, annars blir ja fett besviken...
Behöver verkligen bli brun, är skit blek, haha :s
Och jag vet att jag tjatar, men, JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA TAGGAD TILL SOMMARLOVEET, WIIIIIIIII
Fan så kul de ska bli, ba leva livet som aldrig förr!

Sitter just nu med hårfärg i håret, rätt självklart då, men jaja, haha, nu ska jag bli lite mörkare igen, hoppas jag..
De blir nog prima, ska ju bli lite fint till konfan tänkte jag :D
Men har ingen aning hur ja ska ha håret eller nåt, fml..

Sen så fotade jag med Karin för en stund sen, hon är verkligen skit duktig, jätte fina bilder blev de!
Så ser jag fram emot torsdag när Connsan ska fota mig å Swempa, hihi, blir sketa bra de, har värsta planerna!

jaja, nu ska jag inte slösa er tid me nå mer random prat, ha de bra så länge, tjo breee yao

yoooo

Skrivet den: 2012-05-21 - Klockan: 17:48:22 / Kategori: Connie / Direktlänk
kom precis hem från alunda, blev 2 bäst dagar med erika hahaha! åkte först till alunda med bussen och där hoppade erika på så åkte vi vidare mot stan, där skulle vi kolla på fotbollsmatchen (sällan jag heh) som va i Valsätra. Alex sa åt oss att at 3an eller 14, de vettefan, och så skulle vi ta från antingen stadshuset eller centralstation. så tog vi 3an från stadshuset och det var tydligen åt fel håll så vi hamna i Östra Nyby och ingen visste vart det låg ens och vi fick typ panik hahahaha. vi hitta iallafall tillbaks till stan och där skulle vi alltså ta 14 från stadshuset (tror jag?), men den kom aldrig så vi sket i den och gick till donken, där var det aslång kö så vi gick till station istället för att ta bussen hem till erika, och då hade vi missat bussen med 3 minuter så den gick inte förns om 1 h igen eftersom det var helg. så vi satt där i typ en timme och försökte få nån att åka till stan och va med oss en stund, men vi lyckades inte .. vi träffade iallafall simon, eremias och thomas när det var 5 minuter tills bussen skulle gå haha, men vi prata med dom i ett par minuter och sen kom äntligen vår buss! så vi åkte hem till erika och va med ida också, så skulle alex och hans 2 kompisar komma men det blev för sent :( vi hade iallafall grymt kul hahaha och aa. vi somnade nog vid tre tror jag och vaknade halv 10 typ, ida åkte till stan 12 och sen kom alex till erika, så lagade vi mat, köttbullar och potatismos eheheh. sen vid 4 tror jag åkte alex hem och jag och erika tog samma buss som ida och julia till östhammar! sitter här hemma nu och måste börja läsa på en bok från skolan, har bara läst typ 3 sidor och måste skriva en recension också, great ..

Seg brud

Skrivet den: 2012-05-20 - Klockan: 21:45:04 / Kategori: Emma / Direktlänk
Förlåt för att jag inte bloggat, men har verkligen inte orkar, inte kännt för de alls, vet inte varför, men de är skönt att bara va ibland oxå.
Igår gjorde jag seriöst ingenting, låg helt död i sängen halva dagen, städade sen spelade jag hela kvällen, hah no life?
Idag red jag lektion på swempa, gick great, han har blivit så grymt duktig, och på fredag är de ett år, redan? :o
Så jävla bäst! Ska nog ut till han då och gosa gärnet!
Imorgon startar jag dagen med att åka ut till stallet och rida med Matilda, riktigt kul, då blir jag på bra humör för resten av dagen!
Så på torsdag är vi lediga igen, rätt skönt, men de är inge kul att tänka på att man är ledig för en begravning, men de blir nog bra ändå..
Ska nog ut till stallet då me, men ska inte rida, ska försöka få med mig Connie så hon kan fota oss bara, så gör du inget på torsdag så hänkar du till stallet, toppen!

Efter stallet så åkte vi och skulle hämta jeppe å pappa där dom åkte cross, så fick ja åka, hahaha, å fett stolt, för de va första gången i mitt liv jag åkte och jag klota INTE! Trödde aldrig i hela mitt liv att jag skulle klara å svänga utan att ramla, hahaha, fast dock höll ja på å ramla när ja inte hade startat den än, men de är ju en annan femma huehue

Sen efter de har jag bara degat i soffan, kollat på film och läst ut en bok, fett duktig!

Nu pallar ja inte skriva mera, haha, ska spela med brushaan, ha de braa



Älskar dig snuttis ♥

Bussen!

Skrivet den: 2012-05-20 - Klockan: 16:48:24 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sällan den rubriken haha! Sitter just nu på bussen till alunda, ska träffa Erika så man förstår ju att kvällen kommer bli bäst!

i'm single because god is busy writing me the best love story ♥

Skrivet den: 2012-05-19 - Klockan: 22:39:36 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har varit en asskön dag, men bättre kunde den väl blivit endå! Vaknade typ vid 9 och fixade mig osv, jag och alice tog 11.45-bussen till stan och sen åkte vi till storvreta och kollade på fotbollsmatch, var fett stolta att vi hittade vart vi skulle av bussen osv hahaha! storvreta vann iallafall med 4-2 mot tärnsjö (?). alice lärde mig att käka calipposhots hahahah! gick ju käpprätt åt helvete först :$ aja efter matchen gick vi en AAAASLÅNG (okej jag överdriver men jag är lat..) väg hem till toffe, (förresten så va huset aaasfint haha!) och han skulle duscha och så så vi väntade i hans rum med hans lillkusin, åååh så söt jag dör! sen gick vi iallafall ut och gick lite i storvreta, satt vid skolan ett tag, sen skulle jag och alice dra hem, typ vid 17 tog vi en buss därifrån? vi försökte få med oss toffe men de gick ju inge bra, han vägrade, lata jävel.... vi skulle kommit fram till centralstation kl 18.13 å då skulle vi hinna med 18.18-bussen som gick till östhammar, men bussen va ju såklart försenad så vi hann inte, så vi köpte mackor och satte oss inne på station och åt dom eheheh.. tog ett par bilder idag så lägger upp dom, bra kul dag var det iallafall!

^ASSÅ AAAAWW! ♥
^gratis ninja-lektioner :D

mot storvreta!

Skrivet den: 2012-05-19 - Klockan: 10:58:06 / Kategori: Connie / Direktlänk

Godnatt ?

Skrivet den: 2012-05-19 - Klockan: 01:03:56 / Kategori: Emma / Direktlänk
Asså, jag fattar inte, när de är kväll, så kanske man träffar nån, så kanske man hälsar så som typ gamla tanter å gubbar gör ba; godkväll.
Men när de är natt, så kan man inte säga "godnatt" för då ska man tydligen sova?
Men de är väl exakt samma sak som Godmorgon, goddag, och godkväll?
Fattar inte dedär och kommer förmodligen aldrig göra de heller, tänkte bara att de va skit konstigt, nu säger jag lixom Godnatt för att de är natt, inte för att jag ska sova?
Varför börja jag ens tänka på dedär undrar ju jag då.. Tänker lite för mycke såhär på kvällen när jag inte kan sova..

Har grannar som festar, as hög musik, och mitt fönster går iiiiinte att stänga, blir så less, för jag är trött som ett cp och de enda jag vill är fan att sova, sova sova soooooova, hur länge som helst, fatta skönt de skulle va, inte sovit länge på jätte länge...
Och alla sover typ, ingen är vaken och social, helt forever alone, leeeess :(

Så håller ju min dator på att paja typ, less på de me, så jag måste spara ihop till en annan dator, ska spara ihop till en stationär tror ja, pallar inte laptop , sitter ändå på samma ställe typ hahaha, bara att börja spara, kommer typ ha en ny dator om 3 år, ser fram emot de jag!

Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och lyssna på musik å försöka somna, så får vi se vad morgondagen bjuder på, Tjuudeloo

for you, I'd be waiting for a lifetime

Skrivet den: 2012-05-19 - Klockan: 00:38:20 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har varit en jätterörig dag. började med att jag typ vaknade vid 9-10 och emma försökte tvinga ut mig att gå, men icke sa nicke haha, somnade bara om. vaknade till lunchen, tjafsade med mamma å pappa typ, gick sen in på mitt rum och satt där nästan hela dagen. snackat med asmycket folk och tyvärr fått veta saker jag inte ville veta. personer som jag aldrig pratar med nuförtiden erkänner gamla saker och dagen har bara varit allmänt konstig. drar iallafall till storvreta imorn med alice, tror isak skulle med oss, men vet inte riktigt.. ska iallafall kolla på toffes match och sen ska vi va med honom om jag fattade rätt haha.. aja kommer bli skönt att åka iväg från östhammar åtminstone en dag. satt också och snackade i telefon med 4 st, hur gick det till liksom? hahah jag å alice kom på idag att man kan bjuda in folk i samtal..... på måndag blir det nog stan med emma, ska träffa några tror jag. längtar så himla mycket till sommarlovet, 24 dagar kvar så det är bara att hålla ut! vet inte vad mer jag ska skriva, saknar sensommaren från i fjol, fan vad den var bra.. saknar alla som jag va kompis med, alla jag kände och den jag var, allt var så mycket lättare och roligare då. känner att jag typ sitter och skriver värsta uppsatsen nu men haha behöver skriva av mig och ni behöver inte heller läsa :) men jag avrundar nog här, kan inte somna men endå.. tycker synd om dig emma som har grannar som "HAR FIESTA OCH DUNKAR MANGE MAKERS KLOCKAN NU" (citerat av emstern hon själv) och gör så att du inte kan sova hahahhahahhahahha :D

Soft dag typ!

Skrivet den: 2012-05-18 - Klockan: 21:40:17 / Kategori: Emma / Direktlänk

Vaknade typ rätt tidigt, spelade cod med jeppe till frukosten sen drog han och mamma till uppsala, då gjorde jag inte så mycket, degade till klockan halv 2, då stack jag till Mathilda som fixade mina naglar, blev riktigt snyggt!
Tog inte vanlig franskt utan med rosa glitter istället, blev skit snyggt, fast de tog typ 4 timmar så är lite seg haha!

Efter de åt vi och nu e jag hos farmor och farfar igen, farfar fyller år, grattis!!
Senare ikv ska jag och jeppe spela amnesia å cod, ska bli riktigt kul faktiskt!

Känner att jag gör utropstecken jämt men ja har fått ticks på de heheh...
Nej nu ska jag kolla vidare på let's dance, bjuder på lite bilder yao, osminkad å skit men why not?
Pusss

 

But I know sometimes it's gonna rain

Skrivet den: 2012-05-18 - Klockan: 00:33:06 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sverige ♥♥

Skrivet den: 2012-05-17 - Klockan: 22:54:15 / Kategori: Emma / Direktlänk
Suttit och kollat på hockey nu på kvällen, första hela matchen jag ser faktiskt, tycker de va lite synd att dom förlorade idag, dom hade ju kommit så långt och skulle kunna kommit längre om dom kämpade på som dom gjort tidigare, jaja, Sverige för alltid ♥
Nästan så jag började gråta för att dom åkte ut, hahah, gud så insatt ja va i matchen..
Sen så har min dator blivit jätte konstig, typ jätte mörk på skärmen, den är så som den ska va i början, sen när allt börjar komma upp så blir de jätte mörkt å de går inte att ändra?
Håller på att få psykbryt typ, fan ska allt hända mig för, jag som inte kan ett skit om datorer heller, blir så less :(

Jaja, får väl försöka komma på hur man gör, säkert bara ljusstyrkan som ändrats eller nåt sånt, men hur fan ändrar man tillbaka då är ju frågan?
Nu förstår jag syftet med att kvinnor ska vara i köket, hahaha..


Ska nog spela lite Cod med lillebror nu, bra kul, ska spöa han såå hårt, huehue!
Sen ska jag nog sova tror jag, Godnatt ♥

let my love take you higher, caus' I still turn to you.

Skrivet den: 2012-05-17 - Klockan: 17:35:23 / Kategori: Emma / Direktlänk
Inte gjort något annat än att degat, bra less på livet faktiskt, är hes och mår allmänt skit, träningsvärk i benen och jumskarna, the fuck lixom?
Aja, kanske ovant att rida när man inte gjort de på en vecka :o



Vet att de va ett tag sen den kom ut, men ja nöter som tusan typ, haha, den är jättefiiiiin!
Å så snygg han blivit, omnom typ kärlek till honom ♥♥

Nej nu ska jag pallra mig till garderoben och byta om, sen dra mig vidare till farmor å farfar, ha de bäst pussen


Gammal bild

harder, better, faster, stronger

Skrivet den: 2012-05-17 - Klockan: 17:05:15 / Kategori: Connie / Direktlänk
blev inget idag, skulle ringa killarna vid 10 imorse å då skulle dom säga ifall dom kom eller inte, lyckades väcka toffe men inte joel, ringde honom 42 gånger hahaha, men fick aldrig tag på honom så blev väl inte av. satt iallafall å pratade med toffe i typ 1 h i telefon och nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog slå på en film eller något. var egentligen meningen att mina föräldrar skule på nån fest med Sandvik i Sandviken, å då hade jag å min syster varit ensamma själva ett tag, men de blev inte så utan dom drog till mina kusiner för de va födelsedagsfest där, så nu är dom hemma igen... wellwell. om någon vill ses eller iallafall kan vara social kan den ju skriva till mig hihi bra hörs hej folket

nnnnaaaattttuuuurrrraaaalllll
<--- hehehe

Yo bro's

Skrivet den: 2012-05-17 - Klockan: 13:50:13 / Kategori: Emma / Direktlänk
Vaknade för en stund sen, har skit tråkigt nu, degat här hela tiden sen dess, kollade på fotboll en stund, typ Real Madrid mot nåt annat lag, men de orkade jag inte kolla på, Real vinner ju ändå så de slösar bara på tid ;)
Kom då på att Ronaldo har samma nr i fotboll som jag hade, haha, fett kung! :D

Mamma å pappa drog till Stockholm imorse, ångrar lite att jag inte följde med faktiskt, men jaja, kanske hittar på något om en stund, sen så ska ja å bror min till farmor och farfar å äta, mys!
Håller just nu på att slänga ihop en video på mig och Swempa, snart ridit han i ett år, de har gått såå fort, och han har blivit en helt ny häst, att börja rida en 3 åring och vara med i hans uppväxt och hjälpt till med hans ridning är en helt underbar känsla, kommer aldrig få en sån kontakt jag har med han med någon annan häst, tror jag..
LOOOOVE IT!

Imorgon ska jag fixa mina naglar igen, as nice, sen på eftermiddan ska jag va me Pernilla, hon sover här tror ja så ska vi spela amnesia, haha, ska bli bra kul, vi kommer typ skita ner oss, de ska ju typ va skit läskigt?
Har iallafall kollat på massa filmer på youtube på såna som spelar de å dom är typ as rädda hahahah, får typ spela in ljudet när vi spelar, haha!

Så är de 9 dagar kvar till konfirmationen, bra taggaaaad förutom att jag ska klippa mig typ 2 dagar innan och jag vill ha långt hår på den men de kommer ju gå åt pipan för att jag har så slitet hår :(, haha, och 27 dagar till skolavslutningen, de här ska lätt bli den bästa sommaren ever, shit va kul, längtar som en tok dit typ, wiiiii hihihihi


Kärlek till bilden ♥

I was born to tell you I love you

Skrivet den: 2012-05-16 - Klockan: 23:27:21 / Kategori: Connie / Direktlänk
shoooo broooeees! sitter i snackar i skype med min käääära lilla vän gustav, vi snackade i över 2 timmar men det las på nyss pga att mitt internet suger getpung ... jaja nu är vi tillbaks igen! imorn tror jag nog det blir av att vara med alice å dom, tog ett tag att övertala joel å toffe att pallra sig hit och än har dom inte bestämt sig haha, så jävla lata .. men jaja ska sitta å va social med gustav nu innan han lägger på för att jag är så tråkig, ADIOS AMIGOS! ♥

Konfaläger ~ BILDER 2

Skrivet den: 2012-05-16 - Klockan: 20:50:18 / Kategori: Emma / Direktlänk


Bilden är för jäävla skön haha, loveeeeee


sådärja, haha!

Konfaläger ~ BILDER

Skrivet den: 2012-05-16 - Klockan: 20:23:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Nu kommer typ massa bilder, bjuder på dom flesta, tror jag alla gör, haha!



ahahaha fuck va fula

haha naaaaaaw

jag å Connie gick nog upp några kilon hehehe

så va man inte den vassaste kniven i lådan på att grilla, smakade bajs :(

Mer bilder kommer i ett annat inlägg, hehehe

And I'm gonna love you like I'm indestructible

Skrivet den: 2012-05-16 - Klockan: 18:03:02 / Kategori: Connie / Direktlänk
bra glad över att det är 5 dagars lov! redan sluppit 2 dagar av denhär veckan, gick i skolan idag och nu är det lov igen, härligt! :D sitter och försöker fixa min nya dator och jag förstår ingenting av macbook's, ska nog fråga min syster när hon kommer hit! vet inte riktigt vad jag ska göra imorn, kanske skulle va med alice, joel och toffe men inte hört nåt mer om de så kanske inte blir av? aja det visar sig väl! ska också till erika nu under lovdagarna, saknar henne galet mycket! ska också in till stan, deklart, och träffa massa folk, så vill ni ses så är det bara att skriva på facebook/smsa! har iallafall äntligen packat upp allting från lägret och ska nog också städa rummet, haha känner mig som värsta städfreaket men det är ju skönt att ha ett rent rum!? well well, duschade igår och imorse försov jag mig på min sovmorgon så jag hann inte platta håret så de är typ lockigt/vågigt, kan lägga upp en bild, bara för att jag är snäll <3<3<3

Hemma, förkyld, trött, livet leker!

Skrivet den: 2012-05-16 - Klockan: 16:57:29 / Kategori: Emma / Direktlänk
Kom ju då hem igår jag me, orkar inte skriva allt vi gjorde eftersom Connie gjorde de, men de har varit riktigt roligt faktiskt, man har nog kommit närmre dom flesta personer typ!
Fast man är riktigt trött nu, och jag är hur förkyld som helst, vi va i Stockholm hela dagen när de regnade som mest, så är lite less på livet för tillfället, hatar att vara förkyld, fy fan.
Sen så hade vi sån tur med vädret när vi skulle till grönalund, regnat alla dagar, så va de super fint väder på söndagen, synd bara att vi va på grönan i 4 timmar bara, för att vi skulle ha högmässa där vi bodde och äta innan, så onödigt, men jaja, de va kul ändå!
Blev upptvingad i frittfall, hade typ självmordstankar när vi åkte upp, de hemskaste jag gjort i hela mitt liv typ, fy helvete, första gången va inge rolig alls, sen så drog jag å Ellen och åkte 2 gånger till efter nån timme, 3 gånger lixom ?!?! hahah normal tjej.. Nästa gång blir de tilt! :D
Lite mindre än en månad tills jag och Connie ska till grönan med Sandvik igen, wihoo!

Så hade vi ju somsagt konfa-kampen, va kul de me, tror dock inte de gick så bra för oss, men jaja, mycke skratt iallafall, jag va den i laget som fick sitta tyst i en timme, för alla andra va å bada å vi låg efter, gick väl sådär egentligen, fick inte skratta å alla försökte ju få en å skratta, men satt med en filt över huvudet och hade världens smile å så, haha, men ja höll mig! Riktigt stolt faktiskt, har nog aldrig i hela mitt liv varit tyst i en hel timme förut, haha, och har nog aldrig tänkt på så mycke saker jag gjorde förut heller! :D
Nej men veckan har varit toppen, kommer sakna konfan så mycke, även fast man är lite less på den på tisdagarna haha..

Nu ska jag sticka ut till Swempa som jag har saknat något otroligt, bilder kommer sen, puss ♥

hemmaaaa!

Skrivet den: 2012-05-15 - Klockan: 22:27:38 / Kategori: Connie / Direktlänk
har varit hemma sen typ fyra men har inte pallat uppdatera alls. kom hem å tog en aslång dusch och åt en äcklig middag. fick presenter och cheesecake. i paketen låg en MacBook Pro, choklad, 2 teckningar av min storasysters pojkväns lillasyster och senare, tror jag, kommer väl emma med en tårta!
lägret var toppen även fast man längtade efter sin egna säng, dusch och toalett hahahha.. men första dagen kom vi fram vid 6 och lekte lite lekar, åt middag och fikade, hade andakt också (för er som inte vet så är de typ som en gudstjänst), var fett mysig dag alltså! dag 2 åkte vi till stockholm och kollade på en musikal som hette Jesus Christ Superstar med Ola Salo, den var faktiskt asgrym! så gick vi runt lite där i stan och skulle egentligen till sankta clara kyrkan men den va stängd heh. åkte asmycket tunnelbana, spårvagn, buss osv hahaha, va skitkul! dag 3 var det min födelsedag och vi åkte till gröna lund, kunde bara va där i fyra timmar så hann bara åka jetline, kvasten, blå tåget, spökhuset, lustiga huset och så käkade jag nachos och jagade även massor av killar heheheh... igår var vi bara kvar på herrgården där vi bodde och lekte lekar, övade inför konfirmationen, käkade osv. på kvällen hade vi konfakampen och så fick vi massor av uppgifter som vi skulle göra, till exempel så skulle vi bada hahaha, gjorde det även fast jag är värsta badkrukan haha.. man skulle typ göra en låt om alla ledare, svara på assjuka och svåra frågor, sitta tyst i en hel timme, klä ut sig till ledarna och massa sånt, när tiden var slut vid nio (vi hade typ 2 timmar på oss att göra runt 15 uppgifter+15 frågor) grillade vi korv och marshmallows! idag så gjorde vi inte så mycket mer än övade, lekte lekar, pratade om hur lägret och året varit och packade. är faktiskt rätt ledsen över att konfan är slut om mindre än 2 veckor, vår grupp är ju fan bäst, och dessutom går det nog inte heller att ha bättre ledare!

Dag 1 & 2!

Skrivet den: 2012-05-12 - Klockan: 17:59:53 / Kategori: Connie / Direktlänk

Bilder från igår och idag, kommer mer ikväll! Har kollat på nån musikal nu, Jesus Christ Superstar, typ Ola Salo som va huvudrollen eller nåt!
Fick förresten reda på att one direction va i samma område som vi skulle till imorse, så ni förstår nog vad jag och Emma letade efter hela morgonen hahaha!

TAGGAR LÄGEEER ♥

Skrivet den: 2012-05-11 - Klockan: 15:09:40 / Kategori: Connie / Direktlänk
Taggar galet till lägret haha, blev precis skiiittaggad! Dagen var så sjukt skön, först hade vi engelska, sen fysik, sen orientering (med Alice den allsmäktige) som gick aaasbra haha! efter idrotten pallade vi inte byta om så vi gick i springbyxor och t-shirts till matsalen och käkade, fick lite folk som kollade konstigt på oss hehe, men de sket man i! tog ledigt från dom två sista lektionerna (svenska och bild) så jag skulle hinna hem och packa/fixa det sista innan resan. När vi skulle cykla hem så ösregnade det så blev dygnsur, och jag som inte ville ha blött hår.. :( aja kom hem och duschade, fönade håret och plattade det (att jag hann..). Sen packade jag det sista och allt fick plats, weey! Cyklade sen till ica och mötte Emma där som slutade senare, så köpte vi masssor av godis och snackade med henne också, bra skönt att känna att man har nån som man inte är så jävla skoltrött på eller som bara är konstig överhuvudtaget ♥ har varit full rulle enda sen jag kom hem (12.30 typ) och nu kan jag äntligen bara sitta ner haha! Fast funderar på att städa rummet, får se om jag hinner ahhaha! kommer förresten bli dålig uppdatering från min sida iallafall, men det får ni stå ut med och vi är tillbaks på tisdag kväll igen!
asdfghjkl vad glad jag är ♥

ridit, nu packa!

Skrivet den: 2012-05-10 - Klockan: 21:19:59 / Kategori: Emma / Direktlänk
Kom hem från stallet för en stund sen, hunnit duscha nu och nu ska jag börja med packningen!
Ingen som helst aning om vad ja ska ha med mig, har för mycke saker, ångest på de..
Vet ju inte hur vädret kommer va heller, för de är så jävla konstigt, först är de dåligt, sen asbra på dagen, sen spöregnar de på eftermiddagen?
Blir lite less då ja!

Red med Tora idag, va skit kul, nu ska hon börja följa med rätt ofta, så i sommar kommer de va askul, om Swempa är kvar då, men de hoppas jag verkligen!
För en gångs skull va de inte min pålle som va övertaggad och pigg, haha, han va så duktig så!

Kom nu på oxå att jag har en påtok för liten väska för allt ja vill ha me mig, buhuhu, aja, de blir nog bra tillslut, är kanske inte så vass på att packa heller.. huhu..



bjuder på bilden enormt, men de är så jag mår just nu!
Taggar en asbra helg, kommer väl inte bli så bra uppdatering, men de fixar vi!
Puss

Packaaaaaa!

Skrivet den: 2012-05-10 - Klockan: 16:14:06 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
Helt vanlig dag osv palla berätta om ingenting osv.. kom hem och hittade JÄÄÄTTEGODA kakor hemma hahaha, så jag anföll paketet! sen så satt jag å spelade gitarr ett tag å nu ska jag strax börja packa till konfalägret! Hittade också mammas uuuurmysiga tröja, typ stl 42 men vafan vi är båda små så jag fattar inte varför...
TAGGA GRÖNAN PÅ SÖNDAG, WOOOOPWOOP ska dra till ica senare idag med emma efter att hon ridit, vi ska handla godis och sånt till bussresan/lägret, mums!
Satt också och tänkte på idag, asså tänk hur många som går runt och mår dåligt på grund av deras utséende? fan ska man må dåligt pga det för? jag menar vem bestämmer vem som är fin och vem som är ful? vet att jag skrev nåt om de på facebook för någon dag sen men vafan.. läste nyss en tjejs blogg, där hon skrev hur mycket hon ogillade sitt utséende osv, när hon liksom är asfin, skulle vilja se ut som henne och många skulle nog döda för hennes utséende fan. haha va bara tvungen att skriva av mig, får damp liksom, palla ha dåligt självförtroende, okej nån gång ibland det får ju alla, men när man ser ut som en jävla modell så vafan, då blir man ju typ nere själv haha :(

DAG 25 - Detta är jag beroende av

Skrivet den: 2012-05-09 - Klockan: 19:24:41 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:
Jag är helt och hållet beroende av mat, jag tänker som en riktig fet jävel hahaha.. Älskar typ mat, ibland, om de är god mat.. Såklart....... Men annars är jag beroende av min mobil, eller jag måste alltid ha den med mig haha. Är inte riktigt beroende av något så dethär blev lite svårt, men facebook kanske? heh..


EMMA:
Jag är grymt beroende av min mobil, håller på med den även fast jag inte har någon att smsa me, eller något att kolla osv, helt sjukt.. Så är jag beroende av datorn, facebook och att äta typ, när jag får tråkigt så äter jag hahaha, tjockis varning häär.
Så är jag beroende av mina kompisar, skulle inte klara mig en sekund utan dom.
OCH musik, helt beroende! :D

All I want is you, you're ma chérie

Skrivet den: 2012-05-09 - Klockan: 18:51:46 / Kategori: Connie / Direktlänk

Är suuuuper taggad till dagarna/veckorna framöver! Nu på fredag åker jag till sthlm på konfaläger, på söndag är det min födelsedag + att vi åker till gröna lund då! På tisdag kväll kommer jag hem och får presenter och tårta, sen är det en skoldag å de är onsdagen som är asskön! Sen har man ju ledigt tor-mån så då åker jag väl till ett par ställen å träffar folk om inte mina föräldrar planerat att göra något, åka nånstans kanske? :D den 9 juni, om prick en månad, åker jag till gröna lund med emma igen, kommer bli grymt! Sen är det ju inte alls långt till sommarlovet och i juli åker jag till Italien i 2 veckor! Längtar sönder :D

 

Äntligen hemmaaa

Skrivet den: 2012-05-08 - Klockan: 21:34:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Varit en bra hektisk dag, från skolan, direkt till konfan, direkt till föräldra möte, hem å äta, direkt till hästen och nu är jag hemma igen, skit skönt, ska snart duscha, sen sova!

Funderar oxå på att städa rummet, ser ut som stryk...

Har typ ingenting vettigt att skriva märker jag..
Har sjukt tråkigt, men kände för att blogga, hehe, sällan

Jobbade med swempa från marken idag för att typ få honom att lita på mig och respektera mig, gick väl sådär eftersom han är så himla respektlös, men han va jätte duktig till slutet, inte tränat så mycket från marken så de va nytt för både mig och han, de ska jag jobba med lite mer i framtiden hihi

ur tråkigt inlägg vet, förlåt för de, nu ska jag duscha, tja ♥

Finaste ♥

OCH stort grattis till bästavän Fredrik som fyller år!

DAG 24 - Ett kort på din dator

Skrivet den: 2012-05-08 - Klockan: 20:26:25 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:
Har just nu denhär stationära datorn, men till min födelsedag får jag nog en mac!
♥♥♥^

EMMA:

haha japp, där har vi den ♥♥♥

Konfa!

Skrivet den: 2012-05-08 - Klockan: 15:59:35 / Kategori: Connie / Direktlänk

Haft en chill dag i skolan idag också, hade typ damp sista lektionen, inriktning i 2 h och satt bara i datasalen, slutade med att jag låg på stolarna å garva hahahahha. Aja har konfa nu, eller konfafika, börjar egentligen 16 men jaja hah. På fredag blir det läger i Stockholm tills på tisdag, och på söndag åker vi till Gröna Lund å de är också min födelsedag då, woopwoop!
Och grattis Fredrik som fyller år idag! :D

Godnatt

Skrivet den: 2012-05-07 - Klockan: 21:49:55 / Kategori: Emma / Direktlänk
Lagom trött tjej efter en bra jobbig dag..
Laddar upp inför morgon dagen med att gå och lägga mig tidigt för en gångs skull !
Imorgon ska ja hinna me rätt mycke

- skola
- konfa
- möte med klassen + föräldrar för att vi pratar för mycke
- till hästen och jobba från marken
- (försöka ta mig ut på en löprunda)


kommer bli as jobbigt, huhu..

Så längtar jag bra mycket till fredag, stockholm och slippa den jobbiga klassen för ett tag, åh så skönt ♥

Kul inlägg å så, men kände för att skriva nåt, så för att de inte ska bli allt för tråkigt kommer lite bilder







Godnatt

You've gotta learn to live the life

Skrivet den: 2012-05-07 - Klockan: 19:06:40 / Kategori: Emma / Direktlänk
I skolan möttes vi i klassrummet av en gråtande klassföreståndare.
Handlade ju somsagt om samma sak som Connie skrev, så tänker inte skriva allt igen.
Tyckte jätte synd om alla lärare å så som grät, usch, då blev man ju likadan själv för att de typ smittar av sig.. Hemskt
Så nu får vi väl se hur det blir med matten, hade honom, och så är vi några veckor ifrån att få betyg, så känns som att de inte kommer bli så bra i matten nu iallafall, får väl ha en vikarie fram till sommarn, å dom lär väl inte kunna sätta betyg direkt..
Jaja de blir väl bra får man väl hoppas..

Efter att dom berättat dehär och hissat flaggan osv, så åkte klassen till gimo till ungdomsmottagningen, va där 2 timmar typ, rätt tråkigt, men skönt att slippa all dålig stämning i skolan å så, när vi kom tillbaka va de lite bättre faktiskt, åt typ direkt när vi kom dit, sen stack jag till uppsala med mamma efter lunchen, för jag skulle spänna tandställningen, fast när jag kom dit så spände dom den inte, utan la i två till fästen, så har skit ont på bara dom två tänderna som är längst in, aj som fan typ, hoppas ja får ta ut skiten snart

Sen så shoppa vi lite å så, köpte skit söta skor till konfirmationen, wihi!
Älskar skor, haha ♥♥♥

Kände att dehär blev ett väldigt lång och tråkigt inlägg, men yäyä

Nu ska jag försöka få min bror att låta mig spela fifa, hihi



tjo ♥

Var dig själv, för ett original är mer värt än en kopia

Skrivet den: 2012-05-07 - Klockan: 18:07:16 / Kategori: Connie / Direktlänk
Idag när jag kom till skolan så var allt först som vanligt osv, sen på mentorstiden berättade vår mentor att en no-lärare på vår skola dog igår kväll, vi hade inte honom men endå, ååh fett sorgligt. va typ asdålig stämning i hela skolan, elever och lärare som grät, minneslund i biblioteket, flaggan hissad halvvägs och massor. vi fick sluta tidigare från nästan alla lektioner å vi behövde knappt jobba, blev lite av en skön dag när det gällde lektionerna alltså. Slutade typ innan 2 och följde med tjejerna när dom köpte glass, satt vid källör med dom också, men drog hem för de blåste som fan vid vattnet haha.. Kom iallafall hem å duschade, taggar inför konfaläger på fredag, min födelsedag på söndag + grönalund och bara en skoldag nästa vecka! Plus att jag troligen åker hem till erika nästa helg också, woopwoop! Sen så vill jag bara säga hur mycket jag stör mig på vissa personer som det är meningen att man ska tro att dom är ens kompisar så sitter dom bara å ljuger hela tiden och bara vill få veta massor av saker, och när dom vet tillräckligt slutar dom prata med en och börjar prata om en istället. Bra less.
It's okay. I understand.
She's skinnier. She's funnier.
She's prettier.
Don't worry.
I wouldn't choose me either.

DAG 23 - Ditt favorit nagellack

Skrivet den: 2012-05-07 - Klockan: 17:33:07 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:
Hahaha the fuck? Men aja här är dom då:


EMMA:
Har rätt många favorit, men dehär är dom ja brukar använda mest!


huehue

DAG 21 & 22 - Favorit ställe & En tv-serie du älskar

Skrivet den: 2012-05-06 - Klockan: 20:16:30 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:
Mitt favoritställe är fan Uppsala, och Erikas hus hihi, och Emmas!
Uppsala är liksom aschill, man har grymt bra kompisar där som man nästan alltid träffar och man kommer bort från Östhammar. Erikas hus är bara bra mysigt plus att hennes familj är asnäll haha! Och Emmas är nog samma sak, så sjukt fint hus ju och bara att va där är ju skönt, ligger bara 50 meter från mitt hus haha!
En tv-serie jag älskar är nog 2 och ½ män och Simpsons haha, brukar inte kolla så speciellt mycket på tv men det är nog det!
älskar fortfarande den bilden hahahah ♥ ^

EMMA:
Asså jag har några favoritställen jag, stallet är nog de absolut mysigaste stället att va på, älskar att va där, för där kan man verkligen typ koppla av å så, tänka på allting så har ja ju världens bästa häst där som jag är med, urmysigt, sen så är jag hos Connie en hel del, så de är ett favoritställe de me, är där den mesta tiden av mitt liv typ, är typ mitt andra hem hihi! Och på typ innebandyplanen såklart, känns alltid så bra när man går ut där, för att då gör man något man tycker är askul, och hemma är de så soft att vara, och hos mormor och morfar och farmor och farfar, skit mys hihi
Sa ju att ja hade nåra stycken, heheheh
Och favorit serie, är One Tree Hill och Grey's Anatomy, helt klart, älskar dom 2 serierna, och 2 & ½ män är oxå ur skön, men jaja ! :D

If you smile, I smile

Skrivet den: 2012-05-06 - Klockan: 17:53:16 / Kategori: Emma / Direktlänk
Palla att jag är as trött..
Vakna typ 9?! fyfan, sen satt ja i kyrkan typ en och en halv timme, fy så rolig start på morgonen, "älskar" att man behöver gå i kyrkan för att man konfirmerar sig..

Fast rätt soft ändå, alla tidigare konfirmander å så har åkt till dalarna, typ, Rättvik, på läger, så ska vi åka till Stockholm, hur najs är inte de?
Vi ska typ gå på grönalund, få shoppa å allt möjligt typ, rätt kul ändå ju, så är våran grupp rätt rolig i sig oxå haha !
Så Sthlm på fredag till tisdag, slipper skolan 2 dagar, yay ♥
Sen går man på onsdagen, och så är man ledig torsdag-fredag, wiho

Så är de ju typ inge långt kvar till skolavslutningen heller, iallafall inte så många skoldagar kvar, för vi är lediga så mycke, längtar rätt olite till sommarlovet, kommer typ bli askul i sommar, hoppas ja !


^ ska bli neger jah!


Så är ja på aaasbra humör, va till hästen och allt bara släppte där, allt jag varit sur över å så bara försvann, as skönt typ!
Så bäst att ha en häst som man kan åka till och bara typ prata av sig, älskaaaaa ♥


Bebis ♥

Med erkan <3

Skrivet den: 2012-05-06 - Klockan: 17:03:33 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter här med Erika å bara Chillar haha, galet kul vi hade igår, somnade vid ett endå haha, vaknare vid nio och vi låg kvar i sängen till två hehe :d fixt oss lite och har städar rummet, skulle egentligen åkt till stan idag men de blev inte så, när det liksom är bra väder också, kul liv.... Strax drar hon och fan va tråkigt jag kommer ha.. :( får inte träffa henne förns om 2 veckor, skjuuuut miiiig!
Asdfghjkl va fin hon är, ge mig ditt utséende kvinna!

Ny design å hela tjudeluttan

Skrivet den: 2012-05-05 - Klockan: 21:17:56 / Kategori: Emma / Direktlänk
Tack så jätte mycket Ebba för hjälpen, skit snyggt blev de!
Tycker ni kan kika in på henne blogg, den hittar ni här! <-

Så är bloglovin' fixat, så följ oss där vetja! :D

Vet inte vad ja ska skriva mer, haha, vart å köpt godis precis, klagar inte, så är jag hundvakt me, hihi typ as mysigt såhär på lördagskvällen
Funderar typ på att lägga mig rätt tidigt imorgon, ska till kyrkan å typ hjälpa till på någon gudstjänst med Vendela imorgon vid 11, palla att ja kommer va helt död, typ däcka där, för hur många gånger jag än säger att jag ska lägga mig tidigt, så lägger jag mig skit sent, bra less, haha!

kände att de här blev ett rätt ovärt inlägg, men tack Ebba för hjälpen osv



Nemi sötii ♥



You are the fire baby, the fire .


pusshej

Ebba Blomqvist - Bloggdesigner

Skrivet den: 2012-05-05 - Klockan: 20:14:34 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
Hej Emma och Connie!

Jag hoppas att ni har blivit nöjd med eran design! Om något blir tokigt, kontakta mig via mail så fixar jag det.

Jag gör bloggdesigner på beställning helt gratis. Vill du också ha en design av mig? Kontakta mig på [email protected] så fixar jag en design helt efter dina önskemål! :)

The bad days makes the good ones even better

Skrivet den: 2012-05-05 - Klockan: 17:19:52 / Kategori: Allmänt / Direktlänk

 

Var i stan idag och träffade Gustav, egentligen skulle Emma följt med men blev inte så. Har iallafall gått runt i stan typ 100 gånger å suttit på tre olika ställen å frusit haha, men helt klart värt det! Sitter på bussen nu med Erika å hon ska sova hos mig, blir toppen! Så kommer min syrra å hennes kille också hem så ska vi göra pizza haha, hur det kommer gå är ju en bra fråga...
Hahahha sööt gustav!

 

Seg dag

Skrivet den: 2012-05-05 - Klockan: 13:23:01 / Kategori: Emma / Direktlänk
Vaknade för några timmar sen, skulle egentligen till stan me Connie men blev inte så, aja, skönt å bara va oxå.
Tänkte dra igång en film typ, och lägga mig i soffan å dega, riktigt skönt de hah!

När jag vaknade så försökte pappa tvinga mig att springa stadsloppet, ett lopp i östhammar, en som mamma å pappa känner hade typ 2 platser kvar, så pappa försökte få med mig i de laget, skulle typ vara att springa 6.2 km, eller va de va, haha skulle aldrig palla, får väl träna lite till nästa år istället då jag lovat pappa att vara me i hans lag, får väl se hur de går med de, haha!

Skulle behöva komma ut till Swempa me, saknar honom, även fast ja va där i onsdags, pluttis ♥

Sen så håller Ebba på med en header och design till oss, klart snart tror jag, så snart blir de lite förändring på bloggen, gillas!

Glöm inte frågestunden, vill ha maaassa frågor, så fråga HÄR





haha, kul liv, pussen

FRÅGESTUND !

Skrivet den: 2012-05-04 - Klockan: 21:10:31 / Kategori: Allmänt / Direktlänk



Frågestund nu, fråga vad ni vill, kommentera inlägget och skriv vem ni frågar till !

Chillaxar hos emster

Skrivet den: 2012-05-04 - Klockan: 21:07:32 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter hemma hos Emma, vi har käkat kebab å bara chillat, varit en asskön dag! Teori på idrotten, snack om mcolyckor på fysiken å långa raster! Imorn drar jag till stan, hoppas fan på fint väder, men de kommer bli bäst iallafall! Uppdaterar mer imorn för min mobil dör strax, ADIOS AMIGOS <3

DAG 20 - Bild på det du köpte senast

Skrivet den: 2012-05-04 - Klockan: 20:15:47 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:
Jag har ingen bild på det jag köpte senast, men nyss var det iallafall en kebab haha, men annars typ kläder, ett svart spetslinne från vila, 2 par jeans från gina och en tröja med mussepigg från hm!

EMMA:
Senaste jag köpte va oxå en kebab heheh, och de näst senaste då kommer jag inte ens ihåg, va väl nån tröja eller något sånt där, haha


Whistle baby, whistle baby

Skrivet den: 2012-05-03 - Klockan: 19:05:13 / Kategori: Connie / Direktlänk
Är inte alls på humör idag, gått runt å bara tänkt på en massa grejer som jag känner att jag inte kan ta upp här, än iallafall. Sen så hände det bara en liten grej i måndags som nu är löst, nu förstår jag verkligen dendär känslan när man känner att ansvaret eller något som bara är tungt att tänka på dras bort från ens axlar, allt bara lättar haha. Hade en del av engelskaprovet idag, de va nån läsförståelse, var den enda i klassen som fick alla rätt, haha bra stolt tjej! Kanske inte låter som om att jag haft en dålig dag eller nåt men det har jag faktiskt, vet bara inte varför, känner mig jättenere och ååh, palla va sån. Har inte planerat något i helgen, förutom att jag antagligen ska till stan med Alice på söndag, men annars inget så ifall någon vill hitta på något så är det bara säga till, eller träffas på stan, jaja you get it. Träffade liksom jättemånga på stan i måndags men det gjorde bara så att jag saknar alla ännu mer haha :(
dendär är så sann, ååh!^

DAG 19 - En vän som bor långt ifrån

Skrivet den: 2012-05-03 - Klockan: 18:20:19 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:
Så sjukt dåligt men sant, så har jag massor av kompisar som bor långt ifrån mig, i typ Uppsala, Alunda eller Örbyhus, men asså mina 2 allra allra närmaste vänner som bor långt ifrån är nog Erika Jansson och Oscar Cruz, palla att ni bor minst 30 minuter ifrån mig med buss, klarar inte ens det haha, flytta hit förfan..
hahaha bjuder på denhär jättesöta bilden på mig å erkan ♥

EMMA:

Asså vänner låååååångt bort har ja inte typ, haha, längst bort är typ, Gimo, Öregrund, Örbyhus eller Uppsala typ,
Dock tappat kontakten med väldigt många av dom, men ah



En av dom, Johanna du är saknad som fan, ♥

Älskar att plugga, och älskar idioter ♥

Skrivet den: 2012-05-03 - Klockan: 17:28:16 / Kategori: Emma / Direktlänk
"Sann" rubrik typ, säger vi !

So prov imorgon, Industriella revolutionen, typ, kan inte ens stava de.. Skit jobbigt, men rätt lätt att lägga alla saker på minnet, idag har jag pluggat sen jag kom hem, å de sitter rätt bra nu ändå, får hoppas på de bästa hehe!
So är typ skit tråkigt, men behöver höja mina betyg så jaja!

Sen så är ja så jävla less på personer som förändras och blir skit konstiga, typ kaxiga å snackar skit osv, riktigt less på såna, och som blir sura för ingenting, aja, de är tur att man har vänner som står vid ens sida vad som än händer, kärlek till er.

Sen så vill jag bara säga att jag älskar min bästavän så otroligt förbaskat jävla mycke, fan så glad att jag har dig, skulle inte vara någonting utan dig




älskar dig föralltid ♥

DAG 16 & 17 - Detta gör jag på helgerna & Hit vill jag åka innan jag dör

Skrivet den: 2012-05-02 - Klockan: 20:56:57 / Kategori: Allmänt / Direktlänk


CONNIE:
På helgerna brukar jag för det mesta åka ifrån Östhammar minst en dag, typ till Uppsala. Asskönt faktiskt för här finns det ingenting att göra.. Men brukar väl träffa folk, gå på bio, handla, käka osv de vanliga! Brukar iallafall inte festa, de är bara onödigt att dricka tycker jag, eller asså dricka tills man blir full. Kul att inte minnas nåt sen liksom?
Asså jag vet inte vart jag skulle vilja åka innan jag dör hahaha, men kanske Thailand? Eller Bahamas haha, sägs att det är asfint där! Plus att vem gillar inte varma länder?
thailand:


bahamas:




asdfghjkl ge mig.


EMMA:

Jag gör väl inte så jätte mycke på helgerna, beror helt på humöret, om ja inte känner för att göra någonting så sitter ja vid datorn hela dagen typ, haha, nolife, eller så drar man å träffar folk, typ gör massa saker, finns inte så mycke å göra i Östhammar så haha!
Sen sticker man väl iväg till Uppsala å så nån gång ibland hihi


Typ ja på helgerna, älska mitt rosa headseet ♥♥♥♥

Och var ja skulle vilja åka, hm, de är as mycke, haha, Thailand, heelt klart, för att bli mega brun typ!
Så skulle jag vilja åka till typ Kina för att se pandor, älskar pandor!!
Och Miami, fatta häftigt, Hawaii, eh, New York, Las Vegas, Och Australien, förutom att de är så jävla giftiga djur där, för de är väl där dom finns väl? eller så va de Nya Zeeland, aja, dit vill jag iallafall, haha!

ojoj, rätt många ställen hehe..


Kina


Thailand



Miami



New York
Australien

Las Vegas

hihi

DAG 18 - Här handlar jag helst

Skrivet den: 2012-05-02 - Klockan: 20:07:40 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:





EMMA:
Jag handlar typ på samma ställen som Connie, blir väl att man kikar in nån annan stans ibland, men jaja, dom där bilderna får räcka hah!

Have you ever thought just maybe, you belong with me?

Skrivet den: 2012-05-02 - Klockan: 20:01:38 / Kategori: Connie / Direktlänk


Yo broes, jag har varit aaaastrött hela dagen å inte orkat uppdatera. Skoja jag har bara glömt att jag har en blogg haha.. Älska vädret som varit dom senaste dagarna, SÅDÄRJA MODER NATUR! Kom på igår natt att jag hade matteprov idag, haha great.. Som tur va så kunde jag typ allting så de gick gaaalant! Kom hem å chillade lite, sen kommer pappa in i mitt rum helt random och ger mig en Brynäströja, haha tack?!?!? ♥♥♥ Spåååååraaaar, jag har skittråkigt och är helt slut, vet itne varför för jag har inte gjort ett skit idag, suttit med gitarren enda sen jag kom hem typ och bara typ slagit på strängarna haha, kommer säkert nånvart...
har jag nånsin sagt att jag hatar att ha på mig svarta tröjor? haha jag känner mig typ fett emo då, vet inte varför, är speciellt så med t-shirts, seriöst jag är ju slut i huvet..

Trött..

Skrivet den: 2012-05-01 - Klockan: 17:52:30 / Kategori: Emma / Direktlänk
Sorry för ingen uppdatering från min sida igår, hade skit tråkigt på dagen men orkade inte!

Gick upp vid halv 9 för att åka till hästen vid 9, va rätt trött resten av dagen å kvällen då haha..
Fast kvällen blev riktigt rolig faktiskt!

Nu idag sov jag till typ kvart i ett tror jag, sen kom Linn hit så satt vi å pluggade ett tag

Senare ikväll ska ja på fotbollsträning, blev dit tvingad ja.. Men får väl testa, slutade innan säsongen för att ja tyckte de va tråkigt, vet inte ens om mina fotbollsskor passa längre, aja, de blir nog bra, vet inte om jag ska börja eller inte, men de kommer väl som de kommer :d

Nu ska ja typ dra slaggen ett tag igen tror jag, är så jävla trött,

Tjaaaaarå

RSS 2.0