Seriöst facebook..

Skrivet den: 2012-07-31 - Klockan: 23:06:15 / Kategori: Emma / Direktlänk
Bara jag som tycker att de börjar spåra som fan med "The typical..." sidor på fb?
Helt sjukt, kommer ju nya hela tiden, visst de är kul till en viss gräns, men när hela facebook spammas av de så blir man ju less, räcker väl med en grupp eller? "The typical Svensken" va ju typ den första, och den va den roligaste också, dom andra har väl roliga saker oxå, men de blir ju för jobbigt, och alla andra jobbiga bilder, bara drygt, och ändå typ gillar man för att man känner sig tvungen, ahaha orka..
Jaja, idag åkte vi till Åland, mådde typ as dåligt i början, men de gick över efter nån timme, sen hem och äta och så och sen träffa Connsaaaan! ihihiih åh så jag saknat na! och imorgon sover hon här, härliigt, jaja, ska nog faktiskt ta och sova nu, varit vaken sen 7 ungefär, så är helt slut.. Bloggar imorgon, puss!
Man får la bjuda på sig själv

Grymt!

Skrivet den: 2012-07-30 - Klockan: 22:38:10 / Kategori: Emma / Direktlänk
Förlåt för dålig uppdatering, igår va jag i stallet hela dagen med Felicia som kom med Bollis, så vi red och hade de bra, typ jätte mysigt och swempa och bollan blev kära , haha sötaa!
Sen åkte vi hem och åt osv, så cykla jag och mötte henne, så skulle vi skynda oss för att hinna till ica innan de stängde, så vi cykla på som fan, så mötte vi andreas å nåra å så stanna vi å prata, så råkade vi ju prata till över klockan 9.. bra tjejer, men iallafall så cykla vi till Q8, för vi trodde de va öppet till typ 10 eller något, men nää, haha fyfan va dåligt, att allt i östhammar stänger klockan 21, blir ju less..
Iallafall så va vi ute lite och de började åska ganska bra, så vi gick in å kollade på film, fortsatte typ åska jätte länge, haha :o
Jaja, vi va inte vakna så jätte länge men sov till 12, hehehe, sen gick vi ut, fotade lite och gick runt i östhammar, va kan man göra lixom? Alla va så tråkiga å ville inte ut typ, haha, men jaja! :D
Får väl bjuda på lite bilder då, för att inte va så tråkig, har inte redigerat någon med ljus eller något, så de får bli som de blir med det :)
RMK & Toppen – Gå mot rött kärlek ♥
så fin min lilla kille är ♥
Godnatt !
 

Shoo

Skrivet den: 2012-07-30 - Klockan: 19:31:15 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter i hotellrummet nu efter att ha kollat på 2 filmer med familjen, dom va på italienska så jag fattade inte så mycket, men det gick ändå hahaha! Sitter och väntar på att min syster ska duscha klart sen är de min tur! Ikväll blir det att gå ut och käka pizza, lite sömn och upp typ kl 5 för att åka till flygplatsen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3462919/images/2012/pic_5016c29addf2b32fb6000169.jpg" class="image">

Milano

Skrivet den: 2012-07-30 - Klockan: 11:55:50 / Kategori: Connie / Direktlänk

Hotellet i Milano är fett skönt, aslyxigt och grejer! Men det finns ingen pool och ingen strand men shopping finns det gott om! Nu sitter jag i lobbyn med hela familjen och bara chillar, alla är typ skittrötta efter gårdagen hahah, har också bara idag kvar i Italien, känns askonstigt eftersom jag blivit van vid att vara här även fast de bara gått 2 veckor hahaha. Aja ska bli skönt att komma hem och då kommer de första jag gör bli att springa över till Emma för jag har saknat henne SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket, så åker vi till stan dagen efter, kärlek till det haha! 9 dagar kvar till jaga får träffa toffe (om jag räknat rätt haha) glaaaaad!

Kent. ♥

Skrivet den: 2012-07-29 - Klockan: 19:58:15 / Kategori: Emma / Direktlänk
Lyckan som uppstår när dom startar upp konserten med min favorit låt, Klåparen ♥
Seriöst så jävla grymt, som jag trodde, sommarens höjdpunkt, å vill tillbaka!
Känns ju som att jag gillar dom ännu mera nu när jag sett dom live oxå!
Stor jävla kärlek alltså, hehe gud va ja tjatar men de är helt sjukt..
Men nu ska jag cykla och möta felicia, pusshej!

Jamen nuså!

Skrivet den: 2012-07-28 - Klockan: 16:15:31 / Kategori: Emma / Direktlänk
Nu är jag i Uppsala för att om några timmar gå på konserten, riktigt taggad, fyfan så grymt de kommer va!
Sitter nu hos mina kusiner, ska snart äta sen får vi väl se vad som händer, fick iallafall inte ha med mig kameran för att man får inte fota där inne typ, de va ju kasst, men jaha, bloggar sen, puss

lml

Skrivet den: 2012-07-27 - Klockan: 23:52:06 / Kategori: Emma / Direktlänk
Sitter och kollar på OS invigningen, fett roligt att Rolf-Göran Bengtsson får bära flaggan för sverige, brukar aldrig vara något inom ridsporten, stolt svenne nu jag :')
men ska nog sova snart, upp tidigt imorgon å rida swempis, sen in till uppsala på konsert, SÅ JÄVLA KUNG, längtar som faaaan! åååh taggad tjej!
men nej ska lägga mig i sängen och kollar, hörs puss!
bjussar på en random bild

You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.

Skrivet den: 2012-07-27 - Klockan: 21:30:14 / Kategori: Emma / Direktlänk

I'm alive!!

Skrivet den: 2012-07-27 - Klockan: 09:22:08 / Kategori: Connie / Direktlänk

Hahahaha shooo kommer ni ihåg att det är min blogg också eller? :ppPp nej men nu har jag iallafall lite ork att lägga ner tid på bloggen! Domhär 2 veckorna har varit grymt bra och jag kommer sakna Italien som fan, åker ju tillbaks till Sverige om typ 3 dagar tror jag? Aja de har varit grymt bra väder och jag har blivit brun hihihi! Idag är sista dagen i Rimini så jag ska passa på att bada och sola som fan på stranden, så jävla skönt! Har också shoppat massor och imorn åker vi ju till Milano så de blir ännu mer shopping där ;) Saknar faktiskt Sverige nu när jag tänker efter, eller jag saknar väl mina kompisar och den lugna trafiken hahaha! Men saknar toffe mest och han kommer hem typ 2 veckor efter mig, fml.... Men nu avrundar jag här så får vi se ifall jag skriver nåt mer!

Wiho

Skrivet den: 2012-07-26 - Klockan: 18:53:26 / Kategori: Emma / Direktlänk
Haha, beställde hem ett träns & ett schabrak till Swempa förra onsdagen, fick hem paketet igår eller nåt sånt, så va det helt fel träns med, så stod det på ett papper som dom skickat med att det inte fanns de tränset vi beställt i lagret, så ringde mamma imorse och frågade om dom inte kunde sagt det istället för att bara skicka med ett helt annat, men så sa han som hon pratade med att det visst fanns de tränset, så vi skulle få behålla de vi fick + att dom ska skicka det vi skulle fått gratis, haha, fyfan va bra :)
Kör ju på rött och svart med Swempa nu, skit snyggt, han har ju ett vinrött träns nu, så han passar ju i rött absolut, så nu har jag röda ridbyxor och rött schabrak, en ny svart sadel och nu 2 nya svarta träns, ska även beställa ett rött strasspannband och sen ett annat oxå, som passar nå sjukt bra!
Nämligen ett strass med en sverigeflagga, ur snyggt är de, å passar ju asbra till Mr. Sweden ellerhur? ;)
Jaja blir nog asbra, ingen brådska med sånt där än, men ska iallafall försöka få ut karin och fota oss sen, nu när jag fått till värsta snygga outfiten, wiho!
Imorgon ska jag nog på en föreläsning om massa saker med hästen och sådär, perfekt, så på morgonen blir det iallafall ingen uppdatering, men senare på dagen antagligen! :)
Avrundar här, puss
Snuttis ♥

Vädret in my heart

Skrivet den: 2012-07-26 - Klockan: 16:03:59 / Kategori: Emma / Direktlänk
Ingen uppdatering igår förlåt, men nyttjade det bra vädret för fullt, va i stallet ett tag på morgonen å sen satt jag ute och solade ett bra tag! Sen började det regna och åska som tusan på kvällen, men nu är det nästan lika bra väder idag, förutom att de blåser nå förjävligt, hatar när de blåser, för jag börjar frysa så lätt, men jaja, varit ute och gått ett bra tag med Linn, och nu hade jag inget att göra så tänkte blogga lite snabbt!
Igår va de riktigt varmt, höll på att dö typ, va 32 grader i SKUGGAN mitt på dagen, så tänk er i solen lixom, blev faktiskt ganska brun på den stunden jag satt ute i solen, wiho, hoppas vädret håller i sig resten av sommarn!
Och om inte så blir jag bra avundsjuk på Tora och Linn som åker till Turkiet och ungefär 2 veckor, skit avis..
Men jaja hah! Fast det dåliga med vädret nu är att de är så himla mycke flugor och broms å mygg, helt sjukt, haha känns som att jag bara sitter och kommer på negativa saker, men de är sjukt så jobbigt me dom där äckliga krypen, speciellt i stallet, men även hemma, som tur är har jag faktiskt inte sett så mycket getingar i år, haha glad tjej, hatar dom!
Nej men ska nog avrunda lite här, hörs sen!
Grattis lillebror på namnsdagen hihi

Skrivet den: 2012-07-24 - Klockan: 20:14:00 / Kategori: Emma / Direktlänk

"ska uppdatera mycket när jag har dator"

Skrivet den: 2012-07-24 - Klockan: 19:58:47 / Kategori: Emma / Direktlänk
.... Hm.. hur gick det med det löftet egentligen haha?
Nja inte sååå bra, men jaja, inte orkar, varit hos farmor och farfar å sådär, sovit där osv och varit hos Swempa me, tog ungefär 15-20 minuter igår att jaga ett russ som smiter jämt och ständigt haha, suck..
men jaja, Farmor, farfar, Jeppe & Fabian är nånstans i uppsala och kollar på gamla bilar, orkade inte riktigt följa med dit, och mamma och pappa är i stockholm, så har precis kommit in från att ha varit med Linn, första gången jag träffa henne på ett bra tag! :')
Men jaja, jag lever iallafall, kommer ett inlägg senare!
Ska försöka ladda ner någon film nu oxå, är de nån som vet någon bra film så skriv gärna den!
pusshej

Behind my smile, hides a story full of pain.

Skrivet den: 2012-07-23 - Klockan: 00:02:21 / Kategori: Emma / Direktlänk
Tjobreee, tänkte skriva ett inlägg innan jag somnar, är hur trött som helst, vaknade flera gånger vid 4-5 imorse och kunde inte somna om, sjukt drygt.. Har nästan lite ont i huvudet oxå, men de går nog över när jag får sova, som jag ska göra efter det här! Sitter iallafall och nöter Kent + en låt från Justin, gash, love iiiiiiiiiiit
http://andineedonedirection.tumblr.com/post/27255877593/close-your-eyes-put-your-headphones-and-listen <- länk till den, omnom ♥
Bara typ 5 dagar kvar till konserten förresten, åååh längtar, ska ju bli bra najs asså, hihi. och bara ungefär en vecka kvar tills Connie kommer hem, wiiiiiiiiiiiii!
Nej men nu ska jag börja dra mig mot sängen, godnatt
kär ♥
               

Be alright

Skrivet den: 2012-07-22 - Klockan: 19:49:18 / Kategori: Emma / Direktlänk
Som jag sa igår så skulle de inte bli nå vidare uppdatering idag, men nu är jag hemma så tänkte slänga ihop ett inlägg, målade ju å så idag, va nån as jobbigt svart lack färg som satt kvar jätte bra på händerna, haha, stod å skrubbade med en diskborste och kallt vatten i stallet, ajfan.. Men nu har jag äntligen fått bort det hahah!
Tycker jag och Matilda är väldigt skickliga, målar å grejar hela tiden hihi, jaja, red Swempa sen, gick bra då, as pigg häst haha!
Ska försöka börja lära honom Longering sen, de går åt helvete för ingen av oss kan de riktigt bra än, haha..
Men de kommer, får ja väl hoppas, äey palla, uppdaterar sen, bjuder på en bild på mig och Linnsan, saknar dig vaaaaa! puss

Heejsan!

Skrivet den: 2012-07-21 - Klockan: 23:08:21 / Kategori: Emma / Direktlänk
Hejsan bloggen, sorry för ingen uppdatering, inte orkat haha, vaknade vid 11 typ å drog till farmor och farfar och fikade en snabbis, sen så åkte jag till stallet och snickrade och jobbade lite från marken, va i stallet från 2 till halv 6, haha, men jaja, imorgon ska jag dit igen och måla och så, så ska nog jag rida och sådär, så imorgon blir de inte så mycket uppdatering för jag lär va i stallet bra länge haha!
Men aja, har inget speciellt att skriva faktiskt, hejs! :)

Sämst fredag

Skrivet den: 2012-07-20 - Klockan: 22:58:17 / Kategori: Emma / Direktlänk
Eftersom typ ingen är hemma, så har jag inte haft någonting alls att göra idag, haft skiit tråkigt, ont i huvudet hade jag oxå, så låg typ däckad i soffan några timmar, så köpte min lillebror pizza till mig, åååh så snäll, så cykla han hem å lämna den hihi, rätt ogott, och nu är jag helt ensam igen och sitter och tröst äter ostbågar, höhö..
Iallafall varit en skit seg dag för min del, imorgon blir de nog bättre hoppas jag!
Ah eftersom jag har tråkigt så tänkte jag bjuda på lite bilder, enjoy
kärlek till den här ^ ♥
okej dedär får la räcka, blev faktiskt nöjd med dom flesta bilder som jag tagit nu i småland, travbilderna fick asbra ljus osv, men kanske inte tog dom bästa nu men jaja, puss

vädret <3333

Skrivet den: 2012-07-20 - Klockan: 11:20:01 / Kategori: Emma / Direktlänk
Från att ha varit där de regnat hela veckan till att komma hem till ett soligt Östhammar är så jävla skönt, kärlek till vädret, hoppas fan de blir sommar nu!
Förresten, är det nån människa som är hemma som läser dehär lär ni ju smsa mig om ni vill göra nåt för jag har tråkigt, tjao
Btw förlåt för inga bilder men bloggar från mobilen nu!

less

Skrivet den: 2012-07-20 - Klockan: 10:48:05 / Kategori: Emma / Direktlänk
Rätt avis på alla er som är på ssc, seriöst alla är där, är ju helt forever alone nu.. Finns liksom ingen att träffa insåg jag nu, haha, aja tur att de slutar imorgon.. Bra less oxå för att ingen av alla dom som åkte ville på innebandy, så därför åkte inte jag, buhu, å så är de ju sista året för 97or, fuck it. Hejs

Home sweet home!

Skrivet den: 2012-07-19 - Klockan: 23:32:13 / Kategori: Emma / Direktlänk
Äntligen hemma, eller okej, varit det sen 19, men jag åkte direkt ut till hästen och gosa gärnet, åhåhåh så jag saknat honom, imorgon ska jag förmodligen rida me, hihihihih, mys!
Åkt bil typ hela dagen idag, så är helt seg, trött å allt sånt där, men riktigt skönt att vara hemma igen!
Kommer väl typ bli bildbomb imorgon eller något, inte så mycke speciella bilder, haha, mest på djur faktiskt, kanske inte så roligt att se, men nåt kommer väl komma upp :)
Sitter just nu å letar efter en låt jag hörde i småland, som jag inte kommer ihåg namnet på, blir galen haha..
Jaja lite sammanfattning från smålandstrippen då, de har varit dålig väder för det mesta, regn typ hela tiden, har kollat på trav, askul haha, och fotat jätte mycke hästar å så, blev inge kent igår för att de regna å så skulle de bli så sent eftersom vi skulle åka hem idag, men jaja, nästa lördag då jävlaaaar, ååh så ja längtar, typ sommarens höjdpunkt!
Har förresten blivit ganska bra väder? iaf här vad jag kan fatta, hoppas de håller i sig för jag måste bli brun!
Är typ skitblek, haha dåligt pinsamt.. Så har jag tappat kondisen totalt, haha, hur fan ska jag få upp den igen, är skit tråkigt att gå ut å springa eller gymma, vill att innebandyn ska börja så jag håller igång med de, men är väl fortfarande osäkert med hur de ska bli.. :(
Eh asså jag vet inte vad jag ska skriva mer, är så jävla trött och hungrig, ska väl gå och lägga mig snart och sova bort hela dagen imorgon, så får vi se va dagen bjuder på, lovar att jag ska uppdatera mycket, puss
saknar dig bruden

VIKTIGT!

Skrivet den: 2012-07-19 - Klockan: 09:08:45 / Kategori: Connie / Direktlänk

Jag kan som ni kanske sett och läst inte ladda upp bilder på bloggen. Och det är för att mitt internet här tydligen inte är tillräckligt bra (?) . Så jag är mycket mer aktiv på instagram , så ni som har det kan ju följa mig: connielacorazza (och ni som inte har det kan ju skaffa det haha) Men så att ni vet för jag kommer inte vara så aktiv här, plus att det inte kommer bilder, men vi ses på instagram väl? Bra! SO LONG AMIGOS!

Hotell nr 2

Skrivet den: 2012-07-18 - Klockan: 23:15:48 / Kategori: Connie / Direktlänk

Hotell nr 2 nu (som jag fortfarande inte kan namnet på haha) och det ligger 900-1000 meter upp på ett berg! Är aschill här med pool och sånt, plus att jag har ett alldeles eget hotellrum med perfekt utsikt över terrassen, poolen, bergen, staden och Como-sjön ;) bra lyxigt rum tycker jag också haha! Vet inte riktigt vad vi ska göra imorn men blir väl samma som idag; sola, bada och äta! Plus att utsikten från poolen ääägeeeeer :ddDdDDdDd

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3462919/images/2012/pic_5007224e9606ee7d5b0000c4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3462919/images/2012/pic_5007224e9606ee7d5b0000c4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3462919/images/2012/pic_50072281e087c33d6c00009d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3462919/images/2012/pic_50072281e087c33d6c00009d.jpg" class="image">

Skrivet den: 2012-07-18 - Klockan: 10:02:53 / Kategori: Connie / Direktlänk

Ska checka ut ur Hotel Britannia nu och åka färja över till nåt annat hotell i Como som jag inte kommer ihåg va de heter, men vi checkar in kl 16 så vi måste göra annat i 6 timmar men jag vet inte vad haha.. Aja hörs!

Ute

Skrivet den: 2012-07-17 - Klockan: 18:42:46 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter ute på nåt ställe och käkar glass, solar hela dagen och nu ser jag ut som en räka typ, hahahha! Asskönt här, tänker fan flytta hit när jag blir stor, love it!! Aja ska käka vidare på min glass nu, ciao! Går inte att lägga upp bilder, fmlllll, kommer massvis antingen när jag har bättre internet eller kommer hem!

Äntligen internet!

Skrivet den: 2012-07-16 - Klockan: 23:29:34 / Kategori: Connie / Direktlänk

Äntligen har jag internet! Vi åkte dessutom vilse (typiskt lacorazza) påväg till Como, och vi hade gps hahahha.. Men vi har en asstor svart bil med typ 9 säten, bra coolt haha, plus att tre av sätenas i fram, så jag satt i fram med mamma och pappa hela vägen, like a boss! Uppdaterar imorn för jag är skittrött nu, hörs! Kan inte lägga upp bilder heller, sorryyyy

Sorri!

Skrivet den: 2012-07-16 - Klockan: 20:14:16 / Kategori: Emma / Direktlänk

Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera, men är de semester så är de semester, right? Har varit skit trött så inte orkat sitta å skriva, blir lättare med dator sen Ska iallafall hem på torsdag typ, de blir la skönt, kanske så ska vi på Kent konsert på onsdag i Karlshamn, får hålla tummarna för de! Saknar swempa hur mycket som helst oxå, buhu :/ Blir att gosa flera timmar när jag kommer hem hihi Igår kollade vi på ice Age 4 på bio haha, så skön! Men jaaa, de här va ju ett intressant inlägg.. Ska uppdatera jätte mycket när jag kommer hem eftersom Connie inte kommer uppdatera så mycket antar jag, men hoppas hon gör de oxå hihi, men blir somsagt lättare med dator, aja, palla detta, pussbree Bjuder på en jätte gammal bild hihi

Snart så!

Skrivet den: 2012-07-16 - Klockan: 11:54:15 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter och väntar på att vi ska få gå på planet, börjar faktiskt bli lite nervös nu haha, men det går över hoppas jag! Aja blir kanske ännu ett inlägg innan jag åker, men annars hörs vi i Milano!

Bilen

Skrivet den: 2012-07-16 - Klockan: 09:56:06 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter i bilen påväg till arlanda nu, längtat så sjuukt till denhär resan, och nu blir den av! Gör ett sista inlägg innan planet åker, sen kommer jag nog ha internet på hotellen, men det blir en aning sämre uppdatering bara!

glad tjeeej

Skrivet den: 2012-07-15 - Klockan: 20:45:40 / Kategori: Connie / Direktlänk

Packat klart allt, städat, käkat och nu har jag bara duschen kvar, men det får bli senare endå, när jag är tröttare haha! har inte direkt något att skriva om, förutom att VI ÅKER FUCKING IMORGON!! haha aa jag är glad, vafan ska du göraaa

hej igen

Skrivet den: 2012-07-15 - Klockan: 15:35:17 / Kategori: Connie / Direktlänk
Hahahah har skittråkigt så jag sitter och uppdaterar hela tiden, måste städa mitt rum och duscha kom jag på så hinner inte skriva nåt just nu, SHOOO
HAHAHHAHAHAHHAHA DÖR, riktig jag ....

Imorn åker viiii!

Skrivet den: 2012-07-15 - Klockan: 14:15:01 / Kategori: Connie / Direktlänk

Var det nån som sa packa? Haha har knappt packat hälften och typ hela väskan är full, kul .. Men imorn åker vi!!! Fan va taggad jag är :D inte varit utomlands på 9-10 år (sen vi flytta till Sverige) så jag vet liksom inte hur de kommer bli direkt haha, aja kommer iallafall ihåg att jag tyckte de va vääldigt kul att flyga så jag hoppas det hållt sig! Och till alla er som åker till ssc: FUCK YOU. Vill också dit :( men skitsammaaa, jag ska bli negroooo!!

Skrivet den: 2012-07-14 - Klockan: 20:44:26 / Kategori: Connie / Direktlänk

En månad med världens bästa idag, och fler ska det bli! Åker ju till Italien i 2 veckor om ett par dagar, och han åker till Åland och Spanien, så vi kommer inte ses på typ 24 dagar, fml kommer typ dö haha..

Mot storvreta

Skrivet den: 2012-07-14 - Klockan: 12:59:23 / Kategori: Connie / Direktlänk

Godmorgon!

Skrivet den: 2012-07-14 - Klockan: 10:02:56 / Kategori: Connie / Direktlänk

Ligger i sängen just nu och vaknade för inte så länge sen. Åker till storvreta idag, det får 5 toast av 5! Haha okej driver, men ska faktiskt dit idag och träffa toffe, sen kommer vi inte ses på typ en månad :( fyfan.. Men nu ska jag göra lite nytta, hörs hej!

för. er. jävla. skull.

Skrivet den: 2012-07-13 - Klockan: 23:05:35 / Kategori: Connie / Direktlänk
Jag ska ge mig på att blogga lite nu, med världens mensvärk som aldrig förut haha, har tagit flera alvedon idag och jag kan fan knappt röra miina fingrar utan att de gör aaaasont, synd om mig :(
meeen anyway! idag är det fredag den 13e och det har jag verkligen märkt av! blixtrat och åskat hela dagen, dessutom regnat. så har jag haft skittråkigt i uppsala med familjen (handlade dte sista inför italien) och så va jag ashungrig men ville bara spy av tanken på att käka nåt haha.. 
har också hittat världens skönaste grabb på youtube haha! han videobloggar om massa saker, länkar en video till er: http://www.youtube.com/watch?v=Zz3l3tFrIQw&feature=plcp och: http://www.youtube.com/watch?v=l5zYby93XU4&feature=relmfu han har en ny och en gammal kanal, asbra videor på båda haha!

innebandy!

Skrivet den: 2012-07-12 - Klockan: 21:58:18 / Kategori: Connie / Direktlänk

Blev intervjuad av en riktigt bra innebandy-blogg nyss, här har ni intervjun!
http://blogg.innebandymagazinet.se/innebandyprofessorn/2012/07/12/lacorazza/

bjuder på en fett flääääshig bild från förra säsongen!

Sho

Skrivet den: 2012-07-12 - Klockan: 19:34:28 / Kategori: Connie / Direktlänk

Hej jag spelar gitarr och jag suger på att uppdatera, hörs senare, so long bitches :)

Har de gött

Skrivet den: 2012-07-12 - Klockan: 16:38:06 / Kategori: Emma / Direktlänk

Hejhopp! Igår skrev jag ju att vi skulle plocka jordgubbar, blev 20 liter på 15-20 minuter, klagar inte haha, så jävla gott! Idag har vi varit i kalmar ett tag, typ gått runt i affärer, köpte ett träns till swempa men när vi kom hem va de ju förståss fel haha, duktigt! Så ska väl in och byta de typ imorgon eller något sånt, haha.. Saknar honom, kommer seriöst dö.. Saknar alla kompisar också och speciellt Connie :( Jaja, har de asbra här, är så chill typ, så ska väl inte klaga, fast vädret kunde ju varit lite bättre, men de kanske kommer, nu är de iallafall soligt ute så får hoppas de håller sig hehe! Men nu ska jag ut å spela krocket med brorsaan så uppdaterar väl sen! Bjuder på en bild huehue

Just nu

Skrivet den: 2012-07-11 - Klockan: 22:46:07 / Kategori: Connie / Direktlänk

Förlåt igen för dålig uppdatering men har suttit framför mitt ps3 hela dagen och nu letar jag ackord till imorn, snart fredag, woop! Ska till stan på lördag så att alla vet, skriv upp det!!!!!!!

Yo bloggen!

Skrivet den: 2012-07-11 - Klockan: 13:51:46 / Kategori: Emma / Direktlänk

Nämen tjaa, lånade pappas telefon lite, så drar ihop ett inlägg lite snabbt! Vädret är sådär, fram å tillbaka, regn ibland och nu är de faktiskt varmt utw och inget regn! Tur att de inte är översvämning här iallafall, är typ de i småland på andra ställen såg ja på nyheterna, jävlar va de har regnat här för att de ska bli så :s Snart ska vi typ å plocka jordgubbar, kommer nog äta hur mycke jordgubbar som helst den här veckan hah, de är typ odlingar här så ska vi plocka :D Sen vet jag väl inte vad jag hittar på, men nu vet ni att jag lever iallafall! Puss

Trött

Skrivet den: 2012-07-10 - Klockan: 18:32:26 / Kategori: / Direktlänk

Pallar inte logga in på datorn heh, men är skittrött och tjurig just nu, aka ta ut min ilska på cod, hörs. Nej jag är inte så glad som jag ser ut att va på bilden haha, tvärtom

Tidsinställt

Skrivet den: 2012-07-10 - Klockan: 08:30:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Okej, dehär är det första tidsinställda inlägg jag gör, så jag antar att de kommer vara ganska rörigt osv, vet inte ens hur fan jag ska skriva hahahah!
Påväg till småland nu iallafall, och eftersom jag inte har tillgång till internet sen så får vi se hur mycket jag uppdaterar, pappa har ju appen på mobilen, så kanske tar den några gånger, heheh.
Har iallafall ingenting speciellt som vi ska göra i veckan, typ chilla ba, najs dä
De enda jag vet är att jag tror att jag ska kolla på trav i kalmar typ, kanske inte är i kalmar, men påväg till kalmar haha, vet inte ens vad stället heter, bra koll, hehe lol.
Ska stanna hos några vi känner på vägen tror jag, de blir nog najs de, får hoppas att vi inte kommer fram allt för sent haha!
Saknar Swempa redan oxå, hur fan ska jag klara mig utom honom i en vecka, ååh nusseee :(
Nej men nu ska jag sluta jiddra om saker som ingen bryr sig om, hörs väl antagligen senare osv!
P.S CONNIE JAG SAKNAR DIG MED JÄTTE MYCKET!!!1 :(
Bjuder även fast vi är as heta.
ÄLSKAR DIG VÄNNEN, HA DE SÅ JÄVLA BRA I ITALIEN, RING SÅ FORT DU KOMMER HEM!

Ha de gött, så uppdaterar jag när jag kan!
 
 

bikini

Skrivet den: 2012-07-09 - Klockan: 23:22:52 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har typ bikinibrist hemma och det kommer jag på 1 vecka innan jag ska åka, yes ... så jag kom på att jag har en bikini som ligger å skräpar som jag inte direkt tycker är nå fin, så jag fixade till den, mycket bättre nu tycker jag iallafall haha!
FÖRE:
EFTER:
aa och jag suddade bilden för jag hade er överkänsliga typer i åtanke, ni som aldrig sett lite hud förut. :)
 
Men somsagt tycker jag att bikinin blev mycket bättre!

sorryyy

Skrivet den: 2012-07-09 - Klockan: 20:49:01 / Kategori: Connie / Direktlänk
Förlåt för den dåliga uppdateringen men min mobil dog efter halva jobbdagen (dog nästan själv) och när jag kom hem spelade jag cod och sen har jag käkat & kollat på film med familjen! inget intressant att berätta, men om precis en vecka åker jag guuys! P.S. JAG SAKNAR DIG EMMA
att vi alltid ska va så charmiga ... ♥

Godmorgon heheh!

Skrivet den: 2012-07-09 - Klockan: 15:13:30 / Kategori: Emma / Direktlänk
Vaknade typ nyss..? Klockan är lixom halv 1, jag är fortfarande dötrött så jag kan typ lägga mig och somna några timmar till om jag gör de..
Precis dragit i mig en macka, nu sitter jag här och dricker kaffe haha, ska nog kolla på film snart, är skitväder så vad gör man inte? Har jätte många på datorn så de blir nog bra de!
Funderar på att ladda ner ganska många oxå, så jag har något att göra i småland, ska ju typ vara jätte dåligt väder hela veckan.. Bra less man blir, men är väl bara att hålla tummarna på bra väder så man kan göra något av sitt liv haha!
Idag har jag väl egentligen fullt upp, packa å allt sånt där, och så ska jag till Swempa och gosa med han några timmar eller nå, hur fan ska jag klara mig utan min bebis? :(
Så ska jag försöka träffa Connie ikväll om jag hinner, annars kommer jag inte träffa henne på över 3 veckor, kommer avlida.
De bra är att blogg.se appen typ börjar funka, så jag kan ta pappas mobil å blogga lite ibland, helt perfekt!
Tänk lixom att ha en iphone nu, åhåhå........... :(
Fast jag ska spara ihop så mycke jag kan, så ska jag tamefan köpa en iphone, de blir la bra, fast lär väl ta ett tag, men de sket man väl i..
Aja, nu har jag ingenting mer att skriva, uppdaterar väl senare!
HEHEH wops, glömde publicera dehär, hihihihi...................
Så lite uppdatering på dagen nu eftersom jag inte orkar skriva om, har precis kommit hem från hästen, bara gosade och jobbade lite från marken å lekte med honom, lagom ungefär, så ska han få vila denhär veckan, de blir perfekt, så ser jag fram emot en pigg häst sen, haha, nu ska jag väl börja med packningen lite, ha de gott hej!
jag vill ha sommarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hejdå
 
 

weheheey

Skrivet den: 2012-07-08 - Klockan: 21:08:24 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har inte riktigt något att skriva men har bara lust att blogga heh. justja, ska frästa (stavning?) er lite med att säga att jag ätit glassss! hahah okej random
men är skiiitglad haha, tror aldrig jag varit så glad i hela mitt liv, inget säkert men endå! vad det är får ni veta nån gång senare ;)

utmanar ödet

Skrivet den: 2012-07-08 - Klockan: 13:37:30 / Kategori: Emma / Direktlänk
har regnat hela förmiddagen å morgonen, men jag och matilda utmanar ödet att sticka ut till stallet nu när de är uppehåll, haha, kommer bli dyngsura om de börjar regna igen, buhu, aja, sämst inlägg men nu ska jag iväg och hoppa pållen, tjudeloo! :D

söndag

Skrivet den: 2012-07-08 - Klockan: 13:22:07 / Kategori: Connie / Direktlänk
Idag är det den värsta dagen på hela veckan, eller iallafall för mig som jobbar imorn, fuck. pallar vekrligen inte haha. om 8 dagar åker jag iväg till italien, så antagligen sista chansen att träffa mig innan jag åker iväg i 2 veckor är nog i helgen (eftersom jag jobbar på vardagarna) , för den 16e nästa måndag åker jag! hoppas jag kommer ha internet iallafall så jag kan uppdatera bloggen + va inne på fb, skype osv heh, men ska käka nu, hörs senare idag!

hemmaaa

Skrivet den: 2012-07-07 - Klockan: 23:44:36 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har varit en asbra dag! började först med att jag och alice åkte till stan, så köpte vi jordgubbar och satte oss i stadsparken, började med massa 'yolo' och det är ingen idé att jag förklarar för er för det kommer endå inte verka roligt för er heh. men sen träffade vi grabbarna från örbyhus; simon, filip, adam, albin och anton, så sjukt längesen jag träffade dom så de va väl kul! så träffade jag och alice på karin, dj och dennis och sen käkade vi på jalla, standard.. sen blev det bio, då va killarna också med, fast dom satt längre bort! filmen var så sjuukt bra, The Amazing Spiderman, och jag tycker fan synd om dom som inte sett den! plus att han som spelar spiderman är ju skaaapligt snygg! 
efter filmen drog vi alla till donken och satt där och typ gjorde ingenting, men vi stack rätt fort iallafall haha. killarna gick till sitt tåg och vi gick till vår buss, så träffade jag och alice på matteo, aslängesen jag träffade honom också, så de va ju också kul haha! aja men har varit asskönt att få träffa alice igen och de är fan inte okej att vi inte ses på så länge för då blir det kaos heh.. men nu är jag hemma och är helt slut så ska gå och lägga mig i sängen och prata med lite gulligt folk, hörs!
SNYGGSNYGGSNYGGSNYGG ÅHÅÅÅH JAG DÖÖÖÖR!!

Hej hopp

Skrivet den: 2012-07-07 - Klockan: 23:08:08 / Kategori: Emma / Direktlänk
Kom hem från uppsala för en timme sen, va bra kul idag, fast varmt som fan, haha!
Skulle leta efter jeans shorts, har nog aldrig provat så mycke shorts på en dag i hela mitt liv, va seriöst i varenda affär, inget passade typ, bra less.
Kollade iaf på bio, Prometheus typ, nån Sci-fi (förkortas de så?) film, fattade inte så mycket men den va typ okej, såg de i 3D och hatar att kolla i 3D, bara för dom andra ville de, less
Jaja, köpte iallafall hem 2 tröjor!
Sett mycke as roliga saker idag också, jag och Linn har garvat så jävla mycke, haha, :D
Funderar på att straxt lägga mig å sova, ska till stallet imorgon å måla sen hoppa, wiho!
Sen ska jag väl börja packa lite till småland, men jaja, ha de gött pusshej!

Stan

Skrivet den: 2012-07-07 - Klockan: 17:38:00 / Kategori: / Direktlänk

Strax blir det bio!

APPEN FUNKAR!!!!

Skrivet den: 2012-07-07 - Klockan: 11:51:22 / Kategori: / Direktlänk

Blogg.se-appen funkar!!!!! Lml <33333333333

soool

Skrivet den: 2012-07-07 - Klockan: 10:25:58 / Kategori: Connie / Direktlänk
Somnade faktiskt innan 12 igår (!!!!!) så jag vaknade typ 9 och de är asfint väder ute, weeeeyyyy!! humöret på topp och idag ska jag till stan med alice och äta kebab (heh) och så tror jag vi ska kolla på nya spidermanfilmen! det var nåt jag skulle skriva om men inte fan kommer jag ihåg det.. ska börja skriva upp på mobilen vad jag ska blogga om så jag inte glömmer heh. TJARÅ
åhåååh nuttigaste filmen som finns ♥♥♥♥♥
verkligen en av de få filmer som faktiskt fått mig att gråta!

Redigerat lalal

Skrivet den: 2012-07-07 - Klockan: 00:30:40 / Kategori: Emma / Direktlänk
Suttit i 4 timmar och redigerat en bild åt felicia, blev sjukt nöjd, blev typ skit fint utan all utrustning osv, börjar kunna dehär med att redigera bort saker nu, wiho, kung!

LESS

Skrivet den: 2012-07-06 - Klockan: 22:19:59 / Kategori: Emma / Direktlänk
De finns tamefan idioter till allt

Sällan

Skrivet den: 2012-07-06 - Klockan: 21:23:44 / Kategori: Emma / Direktlänk
Man kunde ju ge sig fan på att jag trodde biljetterna till Justins konsert släpptes nu i natt, men de släpptes ju för fan tydligen igår natt och är slut sålt, kunde man ju ge sig fan på, så jävla less, sällan jag, tänker så jävla dåligt ibland, man kan ju tro att jag är blond..
HAHA PALLA LIVET
När fan kommer han nästa gång lixom? nej inte på ett bra tag antar jag, SKIT.
Drog iallafall till Felicia imorse, blev väckt av mamma 20 över 9, å skulle åka typ 10 så jag stressade ihjäl mig å kutade ner till busstationen där mamma hämta mig, haha, helt ofixad å skit kom jag dit, trodde de va kallt oxå, så hade as varma kläder, kunde man ju oxå ge sig fan på, varför just jag? - Jo, för att jag har sån jävla otur när jag tänker.
Haha, iallafall så har vi varit igång hela dagen, först red felicia dressyr, jag fota, sen in i stallet å fixa lite, sen hoppade hon, jag fota, sen tillbaka igen så red vi ner och skulle bada med hästarna,
Första doppet för i år - CHECK!
Haha halft.. Kom i till typ rumpan, sen ville inte hästarna mer, så jag har inte riktigt badat än hihi (a)
Sen rida tillbaka, fixa iordning lillhingsten å fota han, blev skit fina bilder, och sen fota Zoffe me, sen stack jag hem, kom hem 4, duschade, stack ner och åt med mormor o morfar + familjen, sen hem igen å nu sitter jag här och redigerar bilder, tog typ 300 idag, haha, kommer bli less på detta iaf..
Imorgon sticker jag till uppsala, shoppar lite och kollar på bio, de blir najs de!
Och på söndag ska jag måla och hoppa med matilda, sen på tisdag sticker vi ner till småland, så om inte blogg.se appen skärper sig så lär de inte bli så mk uppdatering från min sida iaf!
Jaja bjuder på lite bilder från dagen VARNING FÖR BILDBOMB HIHI, enjoy

you're the only one

Skrivet den: 2012-07-06 - Klockan: 16:43:53 / Kategori: Connie / Direktlänk
Ligger i min säng och är helt slut efter en dag då jag inte gjort ett skit?.. hahahah konstigt. målar iallafall naglarna och ska duscha strax, men tror jag tar de ikväll eftersom jag är för lat just nu :$ 
imorn ska jag in till stan med alice, så sjuuukt längesen jag träffade henne, inte bra! sista gången var faktiskt på avslutningen i österby och det är 3 och en halv veckor sen såg jag nu :s så imorn ska vi åka buss (vår hobby ♥♥♥) och äta kebab har vi bestämt, mer vet vi inte heheh.. men det kommer nog bli en toppendag iallafall!
10 DAGAR KVAR TILL ITALIEN , aa jag är typ övertaggad vafan ska du göraaaaa
blev fan lite ledsen endå när jag fick reda på att vi ska åka just då eftersom jag missar ssc och det är sista året 97orna får åka :( aja skitsamma! mina träningar börjar endå inte långt efter det hihi.
inte långt var tills christoffer kommer hem heller, de va antingen söndag eller måndag! wiiiiii
HAHAHAHAHA SÅ JAG
åhåååh, kärlek till kakorna som finns i kyrkan, tror jag ätit runt 20-30 stycken bara denhär veckan heh.
goodbye beach 2012 , hello biggest loser ♥
 

tjaaaaa

Skrivet den: 2012-07-05 - Klockan: 20:01:47 / Kategori: Connie / Direktlänk
Deeegar de är vad jag gör, vill ha nåt sött att käka men pallar inte hämta heh... jobbade idag, eller jobbade och jobbade hahaha, vi låg bara och solade, somnade typ 3 gånger när vi låg därute, FETT BADAAAASS!! jag tänkte på en grej idag, att under dagen tänker jag alltid ba men dethär ska jag blogga om, och jag ska skriva si och så , men när jag sätter mig framför datorn glömmer jag allt och jag har ingenting att skriva!? heh.
ungefär såhär fast med vad jag ska skriva på bloggen ahahhahah:
 
 

palla rubrik

Skrivet den: 2012-07-05 - Klockan: 09:11:44 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
Tjo bre, haha, har varit vaken i typ en timme nu. Hunnit tagit en Powerwalk med Linn å sådär, riktigt skönt, är jätte varmt ute så de är skönt att gå upp tidigt :) Tältade med Linn inatt, kollade på skräckfilm å så, tyckte de va skit smart att fixa en förlängnings sladd till dator laddaren men den funkade inte så datorn dog efter halva hehe.. Fast de va typ bra, kollade på the haunting in connecticut å den va så jävla läskig.. Aja, vi somnade, eller a, jag somnade vid 2, haha va bra jävla trött :') Nu sitter vi å kollar på sommarlovsmorgon haha, sen om en timme ska jah till stallet igen å gå ut och gå med hästarna, så får vi se om vi målar också huhu Bloggar från mobilen så förlåt för inga bilder nu, pusshej!

HEJ

Skrivet den: 2012-07-04 - Klockan: 18:11:13 / Kategori: Connie / Direktlänk
Och förlåt för att jag typ suger på att uppdatera .. Har iallafall blivit sämre nu när det är sommar men då vill man ju inte direkt sitta och glo på datorn dag ut och dag in haha. men idag stannade jag iallafall hemma för jag mådde så satans äckligt! är iallafall inte alls lika illa nu så blir nog jobbet imorn! har inte gjort så mycket idag, låg mest och solade för det var jätteskönt väder, så har jag kollat på barnkanalen heeeela morgonen! askul faktiskt heh. så har jag och mamma fixat packlistan till italien så nu börjar det verkligen kännas som om att vi åker snart! 
har inga bilder att lägga upp från idag så ni får lite bilder som jag tänkt ladda upp men aldrig gjort haha, kul grej antar jag heh..
 
ja jag är ju somsagt inte normal ......

old is gold

Skrivet den: 2012-07-03 - Klockan: 21:21:37 / Kategori: Connie / Direktlänk
SHooo alla som läser, hahaha okej sämsta hittills förlåt....
Har idag varit på mitt å pernillas aschilla sommarjobb i hargs kyrka, legat ute i solen, spelat yatzy, kort, gitarr osv osv, börjar tycka om jobbet ahhaha! idag när jag skulle ta bussen hem därifrån eftersom pernilla drog till stallet, så jag väntade i 1 och en halv timme SÅ KÖR BUSSFAN FÖRBI MIG!! och de va ju ett bra tag tills nästa gick så jag fick skjuts hem av mina kusinerns mamma som kom och hämtade mig, hihi snääääll.
Mår typ asdåligt också, tror fan jag spyr snart haha, sorry att jag skriver de här men man gör vad som måste göras... så jag vet inte hur de kommer bli imorn, ifall jag stannar hemma eller inte, JAG TYCKER JU OM MITT JOBB OCH JAG VILL SOLA ......... hahah varför måste jag bli sjuk nu :((((( 
aa vi är lättroade .......
hahahha gårdagens lunch, åt med plastskedar för jag glömde bestick hemma :(

tjobre

Skrivet den: 2012-07-03 - Klockan: 18:52:12 / Kategori: Emma / Direktlänk
Varit hemma ett tag, kanske en timme.
Tog ett bra tag att rida in och tillbaka, från halv 12 till 16, typ, men de va skit kul!
Pigg häst i början men han blev jätte trött i slutet haha, gulle!
Dock va de jätte mycke bromsar så har några bett lite överallt haha, har ett skit stort på armen, ajaj :(
Och de va nog ganska nyttigt för dom att komma in till stan lite, massor med bilar å barnvagnar å sådär, som va läskigt, men de läskigaste va typ brunnar? ahah, herregud
Har träningsvärk som fan iaf, och är skit trött, ska snart ta och byta om från lodiskläder till nåt vettigt å gå iväg och fira Hanna som fyller år, sen ska jag nog tamefan sova haha!
 

godmorgon :)

Skrivet den: 2012-07-03 - Klockan: 09:49:43 / Kategori: Emma / Direktlänk
Precis vaknat, ska ner och äta frukost sen sticka ut till stallet för att rida in till Östhammar, det är jätte fint väder också så de kommer bli jätte mys!
Bloggar sen puss!

:))))

Skrivet den: 2012-07-02 - Klockan: 23:50:57 / Kategori: Emma / Direktlänk
Nu har jag kollat klart på Wallander, de va typ, Den svaga punkten, den va faktiskt braa, älskar å kolla på såna där, haha!
Ska typ sova nu snart för ska upp i tid imorgon för att rida till östhammar! Å typ käka glass här, hihi, och så ska ja å matilda förmodligen måla å sådär oxå, åh va kul, hoppas de är asbra väder heheh!
Hinner kanske blogga nåt imorgon, men nu ska jag dra slaggen !
Förresten kommer ju justin till sverige i april, gah va jag vill på hans konsert i globen, hahah................
NATTIS :D
hahahahahhaha
ååååååååååååååh kär ♥♥♥♥

Haha dafuq?

Skrivet den: 2012-07-02 - Klockan: 21:34:34 / Kategori: Emma / Direktlänk
Våran blogg cpar lite, själva menyn har typ försvunnit längst ner? haha helt random, inte varit så förr ju?
Aja, kom hem från stallet för ett tag sen, sadeln passade prima, wiho!
Undra hur många sadlar vi provade igår, haha de finns så jävla mycke..
Dock så har han blivit tjock så hans sadelgjord va för liten huhu!
Men nu såg jag att Wallander börjar på tv, så ska springa dit å sätta mig å äta daim, wiho! Bloggar sen, puss!

tröööött

Skrivet den: 2012-07-02 - Klockan: 20:59:23 / Kategori: Connie / Direktlänk
Är skittrött efter jobbet, försov mig, har cyklat 30 km idag, när jag kom hem sov i typ 1 timme och nu har jag kollat på kung fu panda för typ tredje gången för att få upp mitt humör lite haha! christoffer har åkt iväg till prag på innebandycup och är där hela veckan, kommer inte kunna snacka med honom förns på måndag eller söndag, ååh pain :(((

King! :D

Skrivet den: 2012-07-02 - Klockan: 13:07:03 / Kategori: Emma / Direktlänk
Gårdagen va as rolig, grönalund yao!
Va där rätt länge, men hann inte så mycket ändå kändes det som, haha, men lyckades iallafall tvinga upp jeppe i insane och frittfall, dåligt rädd kille hahahah!
Nej men de va seriöst skit kul, synd bara att vi inte gick spökhuset...
Kung brud som vinner en daim lite grymt sådär !

belsutsångest

Skrivet den: 2012-07-01 - Klockan: 23:43:56 / Kategori: Connie / Direktlänk
Kollade nyss på em-finalen som troligen dom allra flesta haha, spanien in my heart! 
På tal om ingenting så blev jag skiiittaggad till att spela innebandymatch! tror jag kommer få nya målvaktsgrejer tills i höst så sitter å letar just nu eheheheh, men vet inte ifall jag vill ha blå eller röd salming? åååhåhåh belsutsångest! rött är ju liksom orginalet och det matchar både hjälmen och byxorna, men blått var ju dösnygg, hade dock blått i fjol och har tröttnat, MEN ÅH DENHÄR VA SÅ SNYGG! plus att ingen har den hehehehe
^ VILKEN?! v
byxornaaaa ^
bilder från i fjol (hjälmen som hör till byxorna & röda tröjan)
 

well hellooooo

Skrivet den: 2012-07-01 - Klockan: 18:02:49 / Kategori: Connie / Direktlänk
Är hemma och gör ingenting, sitter i köket med familjen och bara chillar, legat ute och solat ett tag och sprungit runt och lekt med hunden, har blivit en riktig vana detdär haha! börja rjobba med pernilla imorn och vi har fortfarande inte allting klart med skjuts (?) och vadfan vi ska göra hahahha, kaos? ja.... pappa ska baka pizzor idag så blev verkligen på bättre humör än jag va tidigare idag! men nu ska jag kila iväg och va lite social, hörs!

Tjoheeeeej

Skrivet den: 2012-07-01 - Klockan: 00:08:22 / Kategori: Emma / Direktlänk
Bra trött ja är, har inge liv så sitter och spelar harpan haha!
Suttit å snackat med pernilla i skype ett tag å typ garvat uta helvete, vi har sån jävla dålig humor haha!
Imorgon ska jag till stockholm me familjen, typ hälsa på nåra vi känner, gå på grönalund och prova ut en sadel till swempa, wiho!
Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, tjo!