hej

Skrivet den: 2012-09-30 - Klockan: 21:08:09 / Kategori: Connie / Direktlänk
Här sitter jag igen, vid datorn haha.. okej har knappt varit vid datorn på hela dagen utan har mest legat i sängen för jag kan ju endå inte röra mig </3 åt precis asgod hembakad pizza med familjen och planerade ännu en resa till Italien tills i sommar, ska boka om typ en eller 2 veckor så det känns ju bra hihi! 

är trött och har ont

Skrivet den: 2012-09-30 - Klockan: 17:04:31 / Kategori: Connie / Direktlänk
Så sjukt otaggad på skolveckan imorn, har ont överallt (träningsvärk, blåmärken osv) och är grymt seg för jag vaknade vid typ ett eller nåt, smart connie, smart.. ska försöka bli på lite bättre humör också, hur vet jag inte men aja haha! tror att jag skulle käka med sofia ikväll men får väl se hur det blir eftersom jag inte fått tag på henne eller nåt. meeen det löser sig nog.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sooft dag

Skrivet den: 2012-09-30 - Klockan: 14:32:38 / Kategori: Emma / Direktlänk
Vaknade vid halv 12, drog i mig en macka, stack ut till stallet, red swempa som va helt mongo idag haha, nu har jag precis duschat, sitter i myskläder och ska dra igång nån film!
Å antar att så kommer min dag se ut, haha, kommer inte orka göra nåt med för är sååååå trött..
Nu ska jag kolla på LOL för alla säger att den är bra, sen får ja väl se lite, kanske drar igång säsong 2 av one tree hill? hihi, låter asbra ju, värsta chill dagen, sen är de bara en skolvecka, sen har vi praao, ska bli as kul, hihi
Meen aja, bloggar sen ja, tjotjo
bjuder på nån gammal bild ja hitta ba hihi

Men aj?!

Skrivet den: 2012-09-30 - Klockan: 00:26:44 / Kategori: Connie / Direktlänk

Vartfan kommer allt dethär ifrån?! Och jaa de gör faktiskt ont på riktigt .. :(((

Fuck tieerp

Skrivet den: 2012-09-29 - Klockan: 20:21:33 / Kategori: Emma / Direktlänk
Nu har min agression (heter de så?) nästan gått över, haha, varit med Linn nu på kvällen, as soft, typ käkat kebab å varit ute å gått med wille å bara suttit å pratat, as skönt!
Matchen idag gick sådär, hatar Tierps jävla domare, båda som vi har haft är fullkomligt dumma i huvudet, men den vi hade nu va fan kaos, jävla hemma domare, behöver ja säga nåt mer?
Vi blev tillsagda jämt, vi fick absolut inte vara sega med att hämta bollen när vi hade frislag, fick nästan aldrig frislag, medans dom fick frislag för minsta lilla, och allt, haha, han kallade Alice dum i huvudet oxå? Ja men då kan man ju undra vafan han har för jävla fel.
Hahah, va och är så jävla less, resultatet blev 8-3 till dom, wää, men vi spelade bra emellanåt faktiskt, ahah, å Connie va as grym å tog en straff så jäääävla snyggt ♥♥
Gårdagen/natten eller whatever va typ askul med, även fast jag va as trött å så, haha, träffade världens sötaste lilla kille som connie skrev, som blev vår maskot, nutteeeen :')
Nu ska jag kolla om jag har nån bra film, bloggar väl sen breee, tjo!
Fan så skönt att va back on track! Bild från förra året när vi va i Tierp, haha såå söta ;)
 

I bilen

Skrivet den: 2012-09-29 - Klockan: 15:37:00 / Kategori: Connie / Direktlänk

Precis spelat match mot Tierp och är påväg hem! Blev en förlust men kan bara säga att Tierp var värdiga vinnare endå! Jag själv är endå nöjd efter att jag tog en straff ;)))))) haha aa jag kommer leva på det resten av säsongen HEH

Lyckat!

Skrivet den: 2012-09-29 - Klockan: 15:34:19 / Kategori: Connie / Direktlänk

Blev en aslyckad dag/kväll/natt igår! Matcherna gick väl helt okej men dessutom var det grymt kul med allt folk som var där och man lärde känna! Plus att vi fick med oss en liten 10-årig maskot haha!

Edit: inlägget skulle kommit upp typ kl 11...

godnatt

Skrivet den: 2012-09-29 - Klockan: 01:36:48 / Kategori: / Direktlänk


Nu kör vi!

Skrivet den: 2012-09-28 - Klockan: 16:58:35 / Kategori: Connie / Direktlänk

Står utanför ICA och "vaktar" sakerna medans dom andra är inne och handlar godis, energidricka och allt vi ska ha till ikväll! Alla grejer och tröjor är äntligen fixade även fast det var i sista stund så nu har iallafall stressen lagt sig haha!

Ahmen taggaaaaaaaaråååååååååå

Skrivet den: 2012-09-28 - Klockan: 16:08:40 / Kategori: Emma / Direktlänk
Är inte taggad alls, inte ens lite.. Även fast vi suttit i ca 2-3 timmar å ritat på tröjor å så. haha, åh herreeeee..
Kommer typ göra bort mig totalt, men yäyä, vårat lagnamn är brännhäftigt asså, haha ni får se de sen, alla har en del av namnet på tröjan, så ni får se kort sen :)
Ska typ snart käka, sen ska jag möta daniel, för jag ska låna hans klubba, hihihihih!
Hoppas för gudsskull att jag blir taggad på bussen, för annars kommer jag inte vara de alls, hehe..
Känner oxå att jag kommer däcka ihop, även fast jag är pigg som fan för att ha gått upp 7, va typ as skönt att komma till stallet så tidigt, jätte mysigt verkligen!
Jaja, detta blir väl uppdateringen för idag, kanske snor kånis mobil sen, För lär ju sova när jag kommer hem, eftersom vi har match imorgon, amagad.. ha de braaa
Typ nån match i tierp, dit vi ska imorgon

städar liteeee

Skrivet den: 2012-09-28 - Klockan: 12:04:38 / Kategori: Connie / Direktlänk
Tänkte ju dra till hallen med allihopa och spela lte och fixa det sista inför ikväll men den är ju tydligen redan bokad.. så om ungefär 30 min kommer alla hit, såå jag måste städa lite för det är verkligen kaos HEH

uppe med tuppen

Skrivet den: 2012-09-28 - Klockan: 07:28:41 / Kategori: / Direktlänk
är ledig, men ändå går jag upp nu, hahaha.. ska gå upp ur sängen för att byta om osv sen drar jag till stallet å rider med Matilda, åh va ja saknat henne!!! ska bli skönt att börja dagen med att rida faktiskt, hihi, bloggar sen !


Tröööött

Skrivet den: 2012-09-27 - Klockan: 18:09:49 / Kategori: Connie / Direktlänk

Taggar till träning, kul...

One of the hardest things in life is watching the person you love, love someone else.

Skrivet den: 2012-09-27 - Klockan: 16:47:59 / Kategori: Emma / Direktlänk
Sitter och dricker mjölk, hahaha, för pappa sa att de funkade mot halsbränna, så kan nog dra i mig några paket så att de går över haaaaha!
Fast grejen är den att jag inte tycker om mjölk så mycke, så de är ju typiskt, dumt att typ vatten eller nåt funkar istället..? haha..
Annars så är jag på asbra humör, hihihi, även fast jag va pissed off typ hela skoldagen, men är så jävla drygt, typ när killarna i klassen håller på och tar mobilen och skit, fick faktiskt spel på fredrik för att han gjorde de haha!
instagram biiild

HEEELG!

Skrivet den: 2012-09-27 - Klockan: 15:52:20 / Kategori: Emma / Direktlänk
Fan så skönt med tidig helg, matteprov direkt på morgonen, kanske inte är då man tänker så bra direkt, inte jag iallafall, men gick faktiskt riktigt bra!
Sen fröfiket hela dagen, skit tråkigt, men typ skönt å sluta tidigare å slippa lektioner, haha.
Idag skiter jag i att träna, ska kolla istället, men måste få träningsvärken att gå bort till imorgon å lördag, haha!
Ska fråga matilda om hon vill rida med mig imorgon, så kan jag göra de på förmiddagen, sen ska vi fixa lite till nattbandyn och ta en buss vid 5?
Aja, blir asbra, ska käka tillsammans och lite sånt me tror jag, så de blir ju as kul!
Dock har ja typ fått halsbränna eller någe, så ska knarka halstabletter som fan, blir la bra de, nu ska jag göra nå annat, pusshej

wiii!

Skrivet den: 2012-09-26 - Klockan: 19:37:33 / Kategori: Emma / Direktlänk
Imorgon är de 2 veckor kvar tills jag fyller ååår, wii, haha.
Längtar jätte mycke, och den veckan praoar jag och linn på hunddagis me, haha kul!
Imorgon har jag matteprov direkt på morgonen, och sen slipper jag skolan resten av dagen, ska stå i fröfiket med kevin, haha, så får vi sluta vid 2 oxå, klagar inte alls :)
Sen får vi se om ja tränar eller inte, har sån jäääääävla träningsvärk å ont lite överallt, så kanske ska vila upp mig till nattbandyn och matchen på lördag, menmen får se!
Är även as less, beställde mitt skolfoto t mobilen igår, typ alla har fått de, men inte jag? :c
Haha, vill lixom se de :/
Aja, bloggar kanske senare om jag orkar, ska läsa igenom matten lite igen, puss
nuttis ♥

Fixfixfix!

Skrivet den: 2012-09-26 - Klockan: 17:10:03 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter och pratar med lite folk och fixar inför nattbandyn i örbyhus på fredag, vi ska ju åka dit och spela så får väl se hur det går haha, alla där är ju sjukt duktiga på innebandy.. Jajaaaa taggar till endå!

hahahah, gjorde min kväll igår

Skrivet den: 2012-09-26 - Klockan: 07:36:04 / Kategori: / Direktlänk


Mums!

Skrivet den: 2012-09-25 - Klockan: 21:40:12 / Kategori: Connie / Direktlänk

Kom precis hem från träningen och har tänkt på popcorn hela tiden så nu står jag här, nyduschad och fin (!!!!!) och poppar popcorn, hihi! Och så hittade jag lite juice också, muuums!

Slö

Skrivet den: 2012-09-25 - Klockan: 19:24:20 / Kategori: Connie / Direktlänk

Hann inte med killarnas träning för var tvungen att plugga till matteprovet som är på torsdag, fml.. No-provet gick iallafall asbra förutom att jag missade en fråga haha, men de löste sig! Väntar på att f97-träningen ska börja om typ 20 min, blir bra det!

If you left me without a reason, Do not come back with an exuse.

Skrivet den: 2012-09-25 - Klockan: 17:39:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Är typ skit taggad inför fredag, kg har hoppat av, men vi försöker få med nån mer bara, så blir de asbra, haha, till örbyhus för att spela innebandy, rätt ovärt egentligen, kommer typ göra bort mig, men satan så kul!
Fast, kommer va dötrött på lördagen, å då ska vi spela match mot Tierp, men, de går nog asbra ändå, haha, får väl se till att jag inte är helt dö slut..
Är också aaaaas taggad t träningen idag, även fast jag är helt död. Hade parkour (?) på inriktingen, alltså nästan 2 timmar, och de va typ fysträning och allt sånt, gissa om ja inte klotar å smäller sönder smalbenet typ, hahaha, så jäääävla typiskt mig, så är lite svullen å så har jag ont, men får väl köra så mycke jag kan hehehe.
Skratta rätt lite när jag hade värsta knölen på benet lixom, haha shit..
Aja, sällan jag joddlar bort mig, ähähä.
Håller typ på att somna, så får komma på nå vettigare att göra innan jag seriöst däckar ihop, haha, palla träna...
Pussheeeeej
Bjussaaaaaar

<3

Skrivet den: 2012-09-25 - Klockan: 16:39:16 / Kategori: / Direktlänk


Godmorgon

Skrivet den: 2012-09-25 - Klockan: 07:48:31 / Kategori: Connie / Direktlänk

Ska dra iväg till skolan alldeles strax, idrott först med orientering, sen skolfoto och fysikprov, kan dagen bli värre eller? Haha..

lyckad dag!

Skrivet den: 2012-09-24 - Klockan: 19:57:30 / Kategori: Connie / Direktlänk
 


 

åh du grymma häst

Skrivet den: 2012-09-24 - Klockan: 19:51:32 / Kategori: Emma / Direktlänk
Precis kommit hem från stallet, hoppade lite, åh han va såå duuktig, så nöjd med min lillkille!
Och även fast han inte har den fiinaste hopptekniken ännu, så gör han allt för att komma över haha, nuttisen, emellanåt blev det riktigt bra hopp, såå är nöjd!
Bild från förra hoppningen när han va gaaaaanska övertaggad haha

suck

Skrivet den: 2012-09-24 - Klockan: 15:56:55 / Kategori: Emma / Direktlänk
Blogg.se appen är typ helt retard, bilderna kommer upp och är typ felroterade, alla är i olika storlek osvosv, så jag får spel, eftersom jag villee lägga upp massa bilder från spexet, haha meen aja, vi va iallafall skit fula, får fixa över bilderna till datorn sen bara, haha, inget speciellt att se alls!
Är skit trött idag me, funderar på att lägga mig och sova typ resten av dagen, why noot :)
Imorgon är de skolfoto med, as drygt, palla att man inte vet hur man ska ha håret lixom, wii.
Blir väl som vanligt, tråkigt platt, eller så har jag de bara naturligt, orka bry sig egentligen, aja, får se om jag vaknar med humör för att platta de imorgon haha!
Nu ska jag nog kolla igenom matteboken nån gång, tjudelo
Ja å adde innan spexet, från instagram därför dålig kvalleeeee!

Spex imorn ✌

Skrivet den: 2012-09-23 - Klockan: 22:50:40 / Kategori: Connie / Direktlänk

Trött som fan..

Skrivet den: 2012-09-23 - Klockan: 22:10:37 / Kategori: Emma / Direktlänk
Kunde typ inte sova alls inatt, vaknade typ varje halvtimme, somnade ordentligt vid 6, sen upp vid halv 10, drog i mig en macka, sen stack ja till stallet, å red, blev inte så länge, blåste jätte mycke å kunde inte vara på banan pg.a de va för blött, så fick rida på nån as lerig äng, men red väl på ganska ordentligt, blev bara skritt men han blev typ helt slut ändå, han va jätte duktig osv, så då blir man glad, men han va jätte jobbig när man inte red, typ stirrig som fan och allt, wää
Men jaja, sen har jag inte gjort nåt mer, degat totalt..
Lär ju typ sova nu, så jag orkar gå till skolan imorgon, pallaaaaaaaaa. men jajaja, godnatttt

nytt i garderoben :ppP

Skrivet den: 2012-09-23 - Klockan: 18:10:35 / Kategori: Connie / Direktlänk
 
 
 
 
 
 
 

Skrivet den: 2012-09-23 - Klockan: 16:55:59 / Kategori: Emma / Direktlänk
 

Bussen

Skrivet den: 2012-09-23 - Klockan: 16:18:20 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter på bussen påväg hem nu, vi gjorde inte så mycket mer än att handla och äta, men kul var det endå!

yes

Skrivet den: 2012-09-23 - Klockan: 14:56:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
äntligen funkar de att blogga från mobilen, tjoho för de!
sitter just nu å viker tvätt, as kul.. Och för en stund sen va jag hos Linn en snabbis för å kolla lite till spexfotot imorgon, testade bl.a sumodräkter, såg för jävla roliga ut.. men jag ska ha cross kläder å Linn onepiece tror jag!
såhär fula va vi hehehe. nu ska jag fortsätta med min syssla.. tjo!

stan

Skrivet den: 2012-09-23 - Klockan: 10:59:46 / Kategori: Connie / Direktlänk
Ska strax dra mig till bussen och åka in till stan och möta Vendela, så ska vi handla en aniiing (mycket) och sen vet jag inte riktigt vad vi gör, blir nog bara det!

Länkbyte

Skrivet den: 2012-09-22 - Klockan: 23:51:50 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
 Läs den här fina tjejens blogg, den är rolig att läsa så tycker ni ska kika in där!
Klicka på bilden för att komma till bloggen :)

-

Skrivet den: 2012-09-22 - Klockan: 21:46:06 / Kategori: Connie / Direktlänk

gissa rätt!

Skrivet den: 2012-09-22 - Klockan: 19:23:30 / Kategori: Connie / Direktlänk
HEJ nu är jag bänkad framför datorn igen efter pluggande, ipad-spelande och cod-spelande! har fortfarande inte gjort nåt åt mitt hår och jag får PANIK herregud.. hatar det över allt annat helt seriöst haha.
sitter och letar lite gymnasium, vet fortfarande inte ifall jag ska gå i Uppsala eller om jag kommer bli tvingad att gå i Gimo (vägrar fan haha..) , så det är en aning svårt detdär!
här får ni iallafall ett par bilder där ni kanske kan lista ut vad det är för gymnasium? ni kan ju kommentera ifall ni kommer på det, och har ni minst 4 rätt får ni en länkning här (ifall ni har en blogg) eller så får ni väl bestämma vad jag ska skriva om i ett inlägg (bra idé va? den är från -> http://emmajonnajulia.blogg.se/ ) JA jag kände mig lite smått tvingad att berätta det haha! 
aja här är bilderna:
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 

Hemma!

Skrivet den: 2012-09-22 - Klockan: 19:16:58 / Kategori: Emma / Direktlänk
Kom hem från Uppsala för ett tag sen, stack till swempa å kollade om hans täcke satt kvar på, å nu har ja precis ätit, är typ hur trött och seg som helst och fryser som fan, är typ as kallt ute och de brukar de väl ändå inte vara i september..?
Usch å fyfan..
Just nu äter ja godis igen, och väntar på att vi ska sticka till mormor och fira henne, sen får vi väl se vad som händer, om jag ens orkar göra nåt, hehe..
men nu ska vi tydligen till mormor å morfar, så bloggar sen, pussss

förlåt

Skrivet den: 2012-09-22 - Klockan: 12:41:33 / Kategori: Connie / Direktlänk
Förlåt återigen för den dåliga uppdateringen fårn min sida men har inte haft så mycket att skriva om haha..
idag ska jag för det mesta plugga inför fysik-provet på måndag, måste fan få bra betyg på det! så måste jag städa och fixa lite grejer som ni kan få veta seeeen (mest för att ha nåt att blogga om senare? hahahah) 
ska dessutom försöka få ordning på mitt hår för är verkligen inte nöjd med hur det är nu haha.. :(
aja skriver sen! (lovar heh)

Just nu:

Skrivet den: 2012-09-21 - Klockan: 22:21:00 / Kategori: Emma / Direktlänk

sovmorgon <3

Skrivet den: 2012-09-21 - Klockan: 08:58:19 / Kategori: Emma / Direktlänk
Så jävla skönt, ska börja fixa.mig nu å sen dra, blev glad oxå, för blogg.se appen har äntligen kommit till Android!!!!!
Meeen.. Funkar den? Nej..
Står att jag skrivit fel lösen, har gjort om 70 ggr, men jaja, hoppas de fixar sig, blev ett kortis inlägg för nu får jag hostanfall, hahaha tjo!

don't you worry child, see heaven's got a plan for you

Skrivet den: 2012-09-21 - Klockan: 07:43:54 / Kategori: Connie / Direktlänk
Vaknade på ovanligt bra humör för att ha gått upp klockan 6 bara för att platta håret, hahahha! 
aja har ätit mina kära nutellamackor nu och ska strax ringa sofia för att dra till skolan, så fort uppdateringen på mobilen är klar, fast det är den typ, får se ifall den är så bra som alla säger!

Sällan jag

Skrivet den: 2012-09-20 - Klockan: 21:37:26 / Kategori: Emma / Direktlänk
Sällan jag ska dra omkull på innebandyträningarna, haha, har hur mycke brännsår som helst överallt, svider som sate, så är lite ledsen på ögat..
Meen, gladare blir jag för vi har sovmorgon imorgon å de är fanimej de skönaste som finns ever Sen hk direkt, så najs ;d
Även typ as bra (?) att man kan ladda in bilder till inläggen från instagram! wiho haha! :D
Funderar typ på att sova redan nu, typ somna med musik i öronen, kan ju va de bästa som finns ♥
Nee, godnatt med er ♥

hej

Skrivet den: 2012-09-20 - Klockan: 21:09:54 / Kategori: Connie / Direktlänk
Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte alls varit på humör, tänkte bara slänga in ett litet inlägg för att det inte skulle bli allt för tomt från min sida! men idag har jag väl mest pluggat en aning till provet jag missade idag pga av att jag va sjuk, spelat cod och pratat i telefon och dessutom varit med min syster hihi. 
nu ska jag leta lite höstkläder att antingen beställa eller åka och köpa, shoo!

Yolo

Skrivet den: 2012-09-20 - Klockan: 19:04:59 / Kategori: Emma / Direktlänk
Okej, nyss haglade/regnade de som FAN, himlen typ öppna sig å de verkligen spöregna/hagla? Haha, å nu ska jag cykla till träningen, YOLOO, nej men a, haha, kommer säkert börja spöregna när jag är i mitten typ, å då kommer ja dö... de va allt jag ville, hatar hösten, hejhopp !!!

haha ååhhh.

Skrivet den: 2012-09-20 - Klockan: 18:45:45 / Kategori: Emma / Direktlänk
Kommer in på blogg.se å ser att de är heeeeeeelt annorlunda, haha, fattade nada, men de vart bra mycke snyggare!
Bloggade ingenting igår för att jag vakna med världens huvudvärk, så låg å sova hela dagen typ, och orkade inte på kvälle, men jaja, back on track nu!
Kom precis hem från stallet, busade med swempa, haha, jävla spurt de kan bli på den hästen om man kutar breve han i paddocken, wiho baa, ska även försöka löshoppa han nån dag här tror jag, men då måste hela paddocken va inhägnad, för nu har han kommit på att han kan springa upp i skogen haha..
Ska snart byta om för innebandy träning, sket i killarnas för varken hinner eller orkar inte på torsdagar, den börjar halv sex å då har man precis ätit me, så blir nog bara att jag tränar med dom på tisdagar :D
Men nej, nu ska jag byta om så jag kommer i tid, tjudelooo
Finiseeen ♥

sjuk

Skrivet den: 2012-09-20 - Klockan: 15:10:39 / Kategori: Connie / Direktlänk
Palla att jag är sjuk och att mitt hår är kort och fult. hejdå nu ska jag äta choklad.

Färgat håret!

Skrivet den: 2012-09-19 - Klockan: 22:51:22 / Kategori: Connie / Direktlänk

Igen.....

bilder från igår

Skrivet den: 2012-09-19 - Klockan: 16:53:36 / Kategori: Connie / Direktlänk
Tekniska Muséet:

Fritid:

Stockholms Stadion:

SVT Studion: (alla var asblöta efter att ha gått från stadion till SVT eftersom att det spöregnade haha..)

Godmorgon

Skrivet den: 2012-09-19 - Klockan: 13:56:14 / Kategori: Connie / Direktlänk

Egentligen vaknade jag tidigare, typ runt elva och åt frukost, spelade cod och åt lunch, men somnade om igen haha. Var i Stockholm igår med klassen, gjorde exakt samma saker som Emmas klass gjorde och idag har vi komp. ledigt! Idag ska jag nog färga håret (får se om jag orkar för min mensvärk dödar mig) och vilken färg får ni veta sen!

Stiftelsen levererar!

Skrivet den: 2012-09-18 - Klockan: 15:30:45 / Kategori: Emma / Direktlänk
Stiftelsen - Ur balans

mot stallet!

Skrivet den: 2012-09-18 - Klockan: 11:01:57 / Kategori: Emma / Direktlänk
Duktig som jag är kom jag upp vid 9 idag ändå, även fast jag ville sova hihi!
Ska nu snart iväg till stallet, ska först tömköra/longera swempa å sen ska han få busa lite!
Hoppas även att mina skor har kommit idag..
Kort mobilinlägg men jaja! Tjohej!

kär på riktigt osv..

Skrivet den: 2012-09-18 - Klockan: 09:07:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Är seriöst, kär i denna kille på riktigt..

Perfektioooooon ♥

looveeeee

Skrivet den: 2012-09-17 - Klockan: 20:56:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Haha, Swedish home mafia's nya låt, helt sjukt va ja nöter, såå braaaaa!
Swedish House Mafia – Don't You Worry Child (Radio Edit) [feat. John Martin]
Sällan jag nöter låtar så dom blir dåliga men whatever!

heeeeemmaaaaa!

Skrivet den: 2012-09-17 - Klockan: 20:15:51 / Kategori: Emma / Direktlänk
Äntligen hemma, har varit en aaaslång dag seriöst.. Vaknade runt halv 5 kanske, va så jävla täppt i näsan så de va helt sjukt, iallafall så blev jag klarvaken så kunde inte somna om haha!
Halv 7 va de iaf samling i skolan, drog typ till tekniskamuséet, där vi blev indelade i grupper, radio, tv, eller tidning, kom i radio, va aaaaaskul, fast va ju inte lite nervös när man skulle prata om saker man typ inte visste, och så ska de lixom sändas på onsdag, wädä.. Låter ju as roligt när jag pratar oxå, så faila man säkert me, haha, omg.
Ska bli as kul att höra!
Efter de åt vi, kinamaaaaaaat ♥ - sagt de förr men säger de igen, älskar mat.
Och efter de gick vi från stan till stadion, tog as lång tid, så va man där typ max en jävla kvart, sen gå tillbaka och gå till svt huset, där vi gick nån as tråkig guidad tur i huset 1 timme, ja men asroligt haha..
Hann även gå lite i affärer, hittade en asfin tröja på hm, men inte fan fanns den i min storlek, åh..
Imorgon är vi lediga helt, så ska sova ut lite, sticka till stallet vid lunch och efter de plugga och träna, najs daaaag!
Vet inte va ja ska skriva mer huehu, men ha de bäst, får se om de kommer nå mer inlägg, tjooo
Random bild för att den va söt..

i still remember how it all changed

Skrivet den: 2012-09-17 - Klockan: 19:46:00 / Kategori: Connie / Direktlänk
Ååh känner mig fortfarande snuvig och bara allmänt trött i huvet.. men ska endå antingen spela lite mw2 eller kolla på film, belsutsångest på det heh.
 

Gymnasieval

Skrivet den: 2012-09-17 - Klockan: 17:58:34 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sjukt att det känns som om att man började i förskolan för bara ett par år sen, och nu sitter man med denhär boken framför sig...

sova kanske?

Skrivet den: 2012-09-16 - Klockan: 22:04:51 / Kategori: Emma / Direktlänk
Mjo, rubriken talar, ska ju trottsallt upp as tidigt imorgon, seriöst, bussen går halv 7 ?!
Måste typ upp halv 6.. kommer inte alls vara på dåligt humör för att jag är så trött imorgon, höhö.
Blir väl dålig uppdatering imorgon antar jag, kanske lånar nåns iphone å bloggar lite men får se, haha :D
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig och lyssna på musik, godnattt ♥
 

kärlekkk !

Skrivet den: 2012-09-16 - Klockan: 19:25:21 / Kategori: Emma / Direktlänk
min häst har tagit steget längre än puss hihihhih

i've been crazy for you all this time ♥

Skrivet den: 2012-09-16 - Klockan: 18:04:00 / Kategori: Connie / Direktlänk
ny profilbild @ facebook :ppPp

Plugg..

Skrivet den: 2012-09-16 - Klockan: 13:51:15 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter inne och pluggar när det är asfint väder ute :( Har stor lust att dra in till Uppsala istället men tror inte jag pallar eller har tid, läxorna tar över haha.. Aja måndag imorn, faaan, fast det kommer nog bli en skön vecka endå tror jag, för på tisdag ska vi till Stockholm och på onsdag är vi lediga för att vi går övertid på tisdagen!

gullepåni

Skrivet den: 2012-09-16 - Klockan: 13:13:07 / Kategori: Emma / Direktlänk
Själv hoppningen gick sådär, är inte såå nöjd med mig själv, men de är såå svårt när han blivit på spänd och inte vill gå ställd.. Men han va duktig och faktiskt väldigt mjuk å fin idag, fast jätte pigg, haha.. Va varmt oxå, så är helt slut just nu, funderar på att sova en stund igen.. bjuder på lite bilder, peace

godmorgon!

Skrivet den: 2012-09-16 - Klockan: 09:08:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Typ uppe med tuppen, eller a, ligger fortfarande i sängen men är vaken iallafall!
Ska snart ner å käka frukost å sen vidare till stallet, måste bara tänka efter vart fan jag lagt swempas benskydd här hemma.. Hm..
Aja, blev ett snabbt.mobil inlägg bara, uppdaterar senare!

yo

Skrivet den: 2012-09-15 - Klockan: 22:48:36 / Kategori: Connie / Direktlänk
Sånthär är bara för gulligt haha!

The last song

Skrivet den: 2012-09-15 - Klockan: 21:32:46 / Kategori: Emma / Direktlänk
Ska sätta mig och kolla på the last song, igen.. Å grina lite, hihi, den är ju så bra så man döör, sitter också med chips åå massa marknadsgodis, hehehe wopsi..
Sen ska jag sova, får väl gå upp i tid imorgon oxå, måste leta efter nån tröja att ha på mig eftersom jag inte hittar nån braa, åååh..
Får la se hur de blir, bilder kommer iaf komma upp imorgon antar jag :D
Nu ska jag väl sätta igång filmen så jag har nå å göraa, pussssssshej

Ny profilbild @facebook, igen..

you won't find faith or hope down a telescope

Skrivet den: 2012-09-15 - Klockan: 21:06:29 / Kategori: Connie / Direktlänk

Asså skornaaaa?!

Skrivet den: 2012-09-15 - Klockan: 20:17:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Åkte återigen till melins idag i hopp om att mina innebandyskor skulle kommit?
Meen, de hade dom ju inte, får ju spel, på måndag har jag väntat i 2 veckor, de är helt sjukt, visst, dom skickar skorna från Göteborg och alla affärer som Stadium osvosv går ju före, men vafan, 2 veckor..?
Hoppas faktiskt att jag får dom på måndag iallafall, dock är jag ju i sthlm hela den kvällen då, så får väl åka dit på tisdag, bara å hålla tummarna för nu börjar jag bli riktigt less vaaa..

trött som ett jävla as

Skrivet den: 2012-09-15 - Klockan: 19:14:38 / Kategori: Emma / Direktlänk
Precis ätit nu, hur gott som helst, åh va ja älskar mat ♥
Är typ as trött me, somnade typ 2, ställde klockan på 9, men Connie snooza till kvart i 10 haha, jag stack hem från henne å hon somnade om, så stack jag och tvättade swempa ordentligt, så nu är han ren å fin till imorgon hoppas jag!
Stog och myste i hagen sen me, så la han huvudet över min axel och när jag kliade honom i pannan samtidigt så somnade han, nuttisen, stog så i säkert 5-10 minuter, åhåh kärlek på riktigt ♥
Sen stack jag hem, bytte om och så, stack till marknaden med Connie, köpte godis å stack hem haha!
Fetaaa yeeeee.
Sen åkte vi hem till henne å spelade cod, haha är as kass på de, och sen somnade båda i hennes säng..
Är fortfarande trött nu å fryser ihjäl, shiiit, och vet inte vad jag mer ska blogga om nu, så avrundar här just nu, hihi hej ♥
^ haaaaaaaaaaaaaaaahahah

så tröööött

Skrivet den: 2012-09-15 - Klockan: 18:44:42 / Kategori: Connie / Direktlänk
Jag och emma somnade en stund också haha.. så nu är jag trött som fan och bara allmänt seg :( men det blir ju tacos till middag så då kan man itne vara trött och hängig! fast jo.. om man heter connie och precis kommit på att man måste plugga fysik och matte, fml...

Idag

Skrivet den: 2012-09-15 - Klockan: 16:59:14 / Kategori: Connie / Direktlänk

Igår sov Emma hos mig, gjorde typ inget speciellt, kollade på never say never, har sett den förut men den är så sjuuukt bra haha!
Idag har vi vart på marknaden, spelat cod & gitarr, pallar inte skriva mer, hörs!

2 TUMMAR UPP...

Skrivet den: 2012-09-14 - Klockan: 21:11:25 / Kategori: Connie / Direktlänk
... för att emma springer (HOPPAS JAG VERKLIGEN) över till min gata juuust nu!

3 månader

Skrivet den: 2012-09-14 - Klockan: 20:50:11 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har varit en rätt lugn dag idag, jag och Alice försökte fixa prao men det gick ju inte haha.. så jag bestämde med markus att vi skulle kolla med syv:en om dagisplatserna hon hade haha! 
idag är det dessutom 3 månader med världens finaste kille, så sjukt glad hihi ♥
ska strax göra lite nytta, men förövrigt har jag inget planerat ikväll (ska nog försöka tvinga emma att komma över.. heh) eller resten av helgen, förutom att jag och emma ska på marknad imorn, ska typ köpa remmar haha, asgott!

Skolannnnn

Skrivet den: 2012-09-14 - Klockan: 08:15:42 / Kategori: Connie / Direktlänk

glaad wihu

Skrivet den: 2012-09-13 - Klockan: 21:46:56 / Kategori: Emma / Direktlänk
Provet idag gick över förväntan, kändes iaf bra så hoppas på de bästa! Precis tränat å de gick bra som fan! Och fick även reda på att mamma bokat en tid i oktober för färgning och klippning av håret, så längtar rätt lite, bestämt mig för mörkrött nu, och hoppas även jag får pengar till löshår innan dess!
Och imorgon är det fredag= sovmorgon, älskar att va retard ibland, är ju så jävla skönt med sovmorgon, och sen rida med Hannah direkt efter skolan typ, bada swempa på lördag så han blir ren tills när Karin ska fota på söndag när vi hoppar och på måndag är. de sthlm med klassen från halv 7 till typ 8 på kvällen, och på tisdag är vi helt lediga, känner att jag är fett nöjd med livet nu asså, är på asbra humör, nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv, pusshej

Väntar

Skrivet den: 2012-09-13 - Klockan: 19:14:56 / Kategori: Connie / Direktlänk

Ska dra på träning nu med f97 , står just nu ute frysandes och väntar på Emma!

plugg, plugg & ännu mera plugg..

Skrivet den: 2012-09-13 - Klockan: 17:20:00 / Kategori: Connie / Direktlänk
Nu börjar man känna av 9ans press haha, nu börjar alla lärare ta i med prov, läxor, läxförhör m.m, plus att jag har panik pga prao-platsen, men tror den fixas!.. på måndag får vi ut gymnasiekatalogen och om ett par veckor ska vi redan börja snacka med syv:en om massa sånt, ååh nervös haha.. så har jag ju somsagt gått och blivit halvsjuk, det suger eftersom att jag tränar mån-tor och ibland dubbelträning, så det vill man ju inte missa.. 
aja känns som om att jag bara babblar nu, ska plugga vidare på fysiken som jag inte fattar ett piss av, hörs!



sjuk?!

Skrivet den: 2012-09-12 - Klockan: 20:15:13 / Kategori: Connie / Direktlänk
Ååh känner mig ashängig och ont i halsen och skit, fan.. skiter i träningen ikväll och lever lite halvt på halstabletter! imorgon blir det 2 träningar, så ska det vaaa! snackat lite med mamma om gymnasium och så och det ser ljust ut, men tänker inte skriva nåt mer HIHI åh va dum jag är, som om att ni bryr er om mitt liv liksom...

orka pluggpluggplugg..

Skrivet den: 2012-09-12 - Klockan: 16:56:57 / Kategori: Emma / Direktlänk
Precis varit och fixat praoplats med Linn och nu väntar en hel kväll mee biologiboken upptryckt framför ansiktet, har genetik prov imorgon så de är ganska stort!
Men har pluggat varje dag sen lördags så jag kan de mesta tror jag..
Går segt in men tror att jag hängt Me bra på lektionerna iallafall. Får se om de lönar sig!
Så kommer troligtvis vara lite seg med bloggningen nu ikväll också. Så nu vet ni de, pusshej

Hemma

Skrivet den: 2012-09-12 - Klockan: 14:29:17 / Kategori: Connie / Direktlänk

Dagen har väl varit bra hittills, asfint väder ute också! Ikväll blir det träning med damerna, men nu ska jag äta massor med mat HEH

we are the people, we rule the world

Skrivet den: 2012-09-11 - Klockan: 17:14:13 / Kategori: Connie / Direktlänk
Har väl haft en bra dag i skolan idag haha, inte hänt något speciellt direkt!
Träning ikväll med p98 och f97 , gryyymt! nu ska jag plugga lite engelska så uppdaterar jag kanske senare!
asså fyfan vad jag hatade dendär gubben från toy story....

lever livet

Skrivet den: 2012-09-10 - Klockan: 23:14:51 / Kategori: Connie / Direktlänk

Skrivet den: 2012-09-10 - Klockan: 21:57:03 / Kategori: Emma / Direktlänk

hm, håret?

Skrivet den: 2012-09-10 - Klockan: 20:39:00 / Kategori: Emma / Direktlänk
Sitter och funderar vad jag vill göra med mitt hår..
Seriöst har så mycke jag vill göra men kan inte bestämma mig alls..
Ska iallafall spara ihop pengar till löshår, och önska mig de, haha vem vet kanske får de :'D
Men färgen då, är sugen på svart, för de är snyggt, men de vill inte mamma att jag ska ha haha, så då funderar jag på mörkrött, eller typ denna bruna med blond dip dye eller rosa, fyfan va snyggt, hehe, men jag kan inte bestämma mig alls, eller bara ha såhär chokladbrunt som jag har nu typ?
 

Hjäääälp mig ?!

Skolan

Skrivet den: 2012-09-10 - Klockan: 11:31:20 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter i skolan och käkar med girlzzzNNNN :ppPpPPp har tråkigt så kan lika gärna skriva lite hihihi. Troligtvis träning med damerna ikväll men får se om jag hinner och orkar, shoo!

men vaaaaaa

Skrivet den: 2012-09-09 - Klockan: 21:11:21 / Kategori: Emma / Direktlänk
Skulle sätta igång tvn i mitt rum för att kolla på x factor, men den funkar inte, dafuuuq?
Den funkade ju typ för en vecka sen, å nu står de att de inte finns nån signal, suck..
Förkylningen är bättre idag, inte hes alls nästan, bara lite snorig och hostig, annars är de fett gryymt, så jag kan förhoppningsvis träna på tisdag, wiho!
Fast vet inte om jag ska träna båda, för har prov i biologi på torsdag, så måste plugga me, satt ett tag och läste idag faktiskt, så duktig, hehe, men antar att jag behöver memorera in ganska mycke mer..
Måste ju bättra mina betyg ju, så satsar gärnet nuja!
aja palla, nu ska jag typ sova, för jag älskar mig säng ♥♥
godnaaaattt

Teenager posts

Skrivet den: 2012-09-09 - Klockan: 19:02:46 / Kategori: Emma / Direktlänk
Palla, att alla bilder är så jävla sanna jämt..




lyckad dag/kväll!

Skrivet den: 2012-09-09 - Klockan: 15:31:46 / Kategori: Connie / Direktlänk
Ååh var verkligen värt att åka in till stan igår, trodde att det skulle va lika sämst som förra året men hade så jävla kul haha! först åkte jag och julia in till stan och fixade lite grejer, sen träffade vi matte, carro, theodor och några till, sen gick jag och julia iväg och träffade gabbe! sen kom matte, theodor och axel och sen isak också, så skulle vi leta efter nåt ställe att käka på, det slutade med jalla iallafall, träffade några där också heh!
sen gick jag, julia och isak runt lite och så träffade vi ännu fler folk! sen satte vi oss inne på Espresso House och drack juice, så jävla gott!!! så gick vi iallafall vidare och träffade toffe och honken, sen försvann dom med isak så jag och julia träffade några fler, och så hittade vi tillbaks till pojkarna igen! sen kom pontus från ingenstans och gick med oss, sen träffade vi typ asmånga från storvreta, alla bara kom som värsta klungan utifrån ingenstans.... sen vid typ nio tog jag och julia bussen hem, så pratade jag i telefon, igen... och vaknade typ vid 6 av att jag fortfarande pratade i telefon, pratade sammanlagt i typ 11 och en halv timme HEH.. kul info lixxxx :ppPpPPp

seeeg

Skrivet den: 2012-09-08 - Klockan: 23:34:34 / Kategori: Emma / Direktlänk
Är allmänt as seg i kroppen, legat i soffan några timmar, kollade på Remember me som gick på tvn, fattade typ inte den riktigt, men den va nog bra, haha, sen kollade jag på afv, typ dö kul när man är trött..
Nu sitter jag och spelar biljard (..?) mot tomas på facebook, han har vunnit 7 ggr, 4-5 av dom gångerna är för att jag råkar skjuta i den svarta kulan/bollen/whatever i nåt hål, haha, och jag har vunnit en gång.. Jag är as dålig på dedär, är inte lite sur..
Funderar faktiskt på att gå och sova, as trött typ, men va blir man inte av att dega i soffan halva kvällen!
Imorgon ska jag rida lektion, blir väl lite lugnt igen tror jag, och innan de ska jag va duktig att smörja hans saker, som jag glömde igen nu, även fast jag tagit hem allt, suck..
Och på måndag kommer ett par innebandy skor jag beställt hem, wiii, väntat typ 1 vecka då :')
Ska även försöka sätta mig och komma på vad jag vill ha när jag fyller år, är typ asmycke, kommer bli värsta listan typ hehehe, tyyp en innebandyklubba, såååå nu ska jag sätta mig och leta efter nån som verkar bra för jag har tråkigt, tjohej ♥
 

ja men naajs

Skrivet den: 2012-09-08 - Klockan: 17:02:18 / Kategori: Emma / Direktlänk
Orkade och hann typ inte blogga igår, gjorde inte så mycke men ändå rann tiden iväg as fort..
Typ stack ut till swempa å skulle rida, men blev ingenting för att han fortfarande gick orent, men idag kollade Marie och han hade typ en galla (?) på vänster bak som gjorde att han markerade på höger, men de va ingen fara så jag red lite idag, blev inte så länge eftersom han gått lugnt hela veckan nu och för att jag är så himla förkyld så jag inte riktigt orkar, helt sjukt, har lite ont i huvudet nu oxå, så sket i kulturnatten, hoppas alla som är där eller ska dit får askul..
hade typ jätte mycket saker jag skulle blogga om innan jag började nu, men har självklart glömt bort de.. är så jävla typiskt mig, haha..
Har typ haglat som fan idag me, och gör de nu oxå, helt sjukt, typ as stora bollar som kommer, å ändå är de typ bra väder? wtf, aja
aaaas tråkigt inlägg men ja är trött så de får räcka såhär, jag lever iallafall och ska försöka bli bättre på att blogga nuuuuuu va
bjuder lite ba tjooo

Lördag

Skrivet den: 2012-09-08 - Klockan: 14:21:56 / Kategori: Connie / Direktlänk

Ska strax dra till bussen för att åka in till stan med Julia, blir tooooppen! Känner mig också duktig för att jag jobbat ikapp ordentligt med matten och pluggat fysik så att jag fattar! Nu fattas bara engelskaglosorna så är jag klar!

godmorgon!

Skrivet den: 2012-09-08 - Klockan: 10:56:37 / Kategori: Connie / Direktlänk
Det är en bra dag idaaag! Soligt väder och Kulturnatten i Uppsala! Ska dra dit senare med Julia för att kolla runt lite, umgås med lite folk och så vidareeeee, kommer bli toppen! 
Förresten förlåt för att det inte blev nån bloggning igår men vart stressigt bara, att sluta skolan sent, plugga massa + lite mer grejer som gjorde att jag bara inte hade nån lust att blogga. Blev iallafall en aning uppmuntrad av att prata i tele med isak som jag vet läser dethär, en liten hälsning till dig cpbarn ♥
och så avslutades kvällen med skype och att somna i telefon hihi. men nu ska jag städa lite och så, hörs!
hehehhehehhehehehheh ♥♥♥

drar på konfa-återträff

Skrivet den: 2012-09-06 - Klockan: 19:19:10 / Kategori: Connie / Direktlänk
weyweywey...

fuck plugga..

Skrivet den: 2012-09-06 - Klockan: 18:05:20 / Kategori: Connie / Direktlänk
Hatar att behöva missa en träning för att plugga, nu missade jag dessutom p98-träningen pga fysik, som jag hatar..... wellwell klockan åtta ska jag på konfaåterträff, vi ska typ käka, kolla på bilder från hela året och dessutom få veta vilka som vann konfakampen! men nu ska jag börja fixa mig lite smått!




GLAAAD

Skrivet den: 2012-09-06 - Klockan: 07:54:35 / Kategori: Connie / Direktlänk
Spelade ju somsagt match med damerna igår, mot Österbybruk! Ledde perioderna och vann med 7-5, alla spelade skiitbra! Stod bara sista perioden och höll 5an hela tiden, bra glad jag blev haha! 
Idag taggar jag om till skolan och sen vidare till p98 träning och kanske f97, får se om jag hinner eftersom det är konfaåterträff typ 15-30 min efter att träningen börjat.. aja skriver mer sen!
 
Norlie & KKV – Ingenting står över mig

Godnatt typ

Skrivet den: 2012-09-05 - Klockan: 22:15:14 / Kategori: Emma / Direktlänk
inte orkar datorn, kom hem, degade ett tag, sen till swempa å gosade järnet med han och sen hem och fixa till sig och sticka till hallen och kollade match, alla från vårat lag va ur duktiga och damerna vann med 7-5 tror jag!
ASBRAAA! blev astaggad för att spela match, men lär ta ett tag eller nå
men blev ett snabbis inlägg nu me, ska sova nu pussheeeeeej
Nån gammal bild jag slängde ihop förut ba

NERVÖÖÖS

Skrivet den: 2012-09-05 - Klockan: 16:46:28 / Kategori: Connie / Direktlänk
Jag har ju tränat med damerna typ 2 gånger nu, och blev kallad till deras träningsmatch mot Österbybruk idag, döda mig någon snälla!! är sjukt nervös för att göra bort mig haha, hoppas bara jag inte behöver stå hela matchen.. jag har förövrigt inte gjort något speciellt idag så det är ingenting intressant att skriva om haha!

NERVÖÖÖS HEHEHHEHEHEHEH

trött som fan

Skrivet den: 2012-09-04 - Klockan: 22:12:51 / Kategori: Emma / Direktlänk
Sällan den rubriken, haha, tränade båda träningarna, kanske inte så smart eftersom jag redan är sjuk, men jaja, är inte osmart har bara lite otur när jag tänker!
Får se hur jag känner mig imorgon, kanske åker och kollar på dam matchen, men jaja vi får se!
Träningarna gick sådär, haha, ringrostig typ, kunde inte sikta å knappt passa, helt sjukt va man tappar under en sommar, menmen , kommer väl igång sen, hoppas jag, haha..
blir ett kort inlägg för ska avsluta här så jag kan sova, pusshejjj

Not anymore, I'm not like before

Skrivet den: 2012-09-04 - Klockan: 16:26:00 / Kategori: Connie / Direktlänk

Sitter hemma och lyssnar på Norlie & KKV med högsta volym typ haha (OOH BADASS) haha nej men taggar till dom första träningarna med både p98 och f97 , hur grymt som helst! Hoppas bara att det går bra, har gjort det dom senaste träningarna iallafall!

taggad som fyfa-aan

Skrivet den: 2012-09-04 - Klockan: 16:16:15 / Kategori: Emma / Direktlänk
Asså, vet att jag har klagat på förkylningen, den blir vara värre och värre, men jag måste träna idag, och jag är såååå taggad för de så de är inte sant!
Gått hela dagen och tänkt att jag bara ska kolla så jag blir av med förkylningen, men kommer inte förlåta mig själv isåfall, haha..
Men nu har jag precis gymmat och är mer taggad än någonsin, får dock se om jag tränar med killarna eller inte, om inte så kollar jag väl antar jag!
Har också dö ont i munnen fortfarande såklart, helt cp ont, men de går över om nån dag så jäjä
känner att jag inte direkt bloggar om något intressant, men haha!

Haha, gorby's 2010, första gången i mitt liv jag spelade center, kunde förmodligen teka hahahaha

-

Skrivet den: 2012-09-03 - Klockan: 21:51:24 / Kategori: Connie / Direktlänk

trööött

Skrivet den: 2012-09-03 - Klockan: 21:43:04 / Kategori: Emma / Direktlänk
Tjaaaa, inte hunnit blogga idag eftersom de blev lite hastigt sådär, från skolan till uppsala, hem och sen äta och stallet, så nu är jag hemma, har precis duschat och nu sitter jag och försöker äta bilar, hehe..
Gör as ont i tänderna, hatar att spänna tandställningen :c
Förkylningen blir bara värre oxå, hah hatar mitt liv lite just nu känner jag..
Känner knappt smaken på maten och är snorig och nyser jämt, de är as kul osv, vet fan inte ens om jag kan träna imorgon :'c
Fast ska typ göra de ändå, måste ju va me på första, men får se hur de blir med att träna med killarna imorgon, tror jag väntar med det iaf..
Ehh nu vet jag inte vad jag ska skriva, godnattt ☺☻♥

Ögongodis ♥

tidsfördriv weeeyy...

Skrivet den: 2012-09-03 - Klockan: 17:30:00 / Kategori: Connie / Direktlänk
ååh hej va gulligt..
* Har du ett par rosa string?: Haha ja
 * Vem var den senaste du pussade?: Toffe
* Hur många killars telefonnummer har du inlagt på din mobil?: Ingen aning
* Vad gjorde du inatt?: Sov?
* Och i förrgår natt?: Sov då också
* Vad gör du innan du ska sova?: Kollar mobilen/pratar i skype/telefon
* Kan du prata med din mamma om allt?: Nästan allt
* Skulle du berättat för dina föräldrar om du blev gravid?: Ja det skulle jag väl haha
* Har du blivit gravid?: Nej
* Skulle du bli glad om din pojkvän friade till dig?: Haha nja asså inte denhär åldern
* Choklad eller glass?: Choklad 4life ♥♥♥
* Push-up eller Tshirt-bh?: Hmm pushup
* Kjol/klänning eller jeans?: Jeans
 
Tio fakta
* Hemstad/ort: Östhammar
* Hårfärg: Rödbrun
* Längd: 1,57
* Frisyr: Olika
* Ögonfärg: Grönbrunblåa
* Skostorlek: 36
* Humör: Glaaaad
* Vänster- eller högerhänt?: Höger
 
Tio saker om ditt liv
* Har du nånsin varit kär?: Ja
* Tror du på kärlek?: Jaaa
* Har du gjort något inom kärleken du verkligen ångrar?: Jaa
* Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Jaa
* Har du någon gång krossat nån annans hjärta?: Ja
* Har du någonsin blivit kär i din bästa killkompis?: Jaa
* Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för honom/henne?: Nej
 
Tio saker
* Kärlek eller pengar?: Kärlek, men pengar sitter ju inte helt fel de heller heh
* Vin eller öl?: Inget av de
* Dag eller natt?: Dag
* One night-stand eller förhållande?: Förhållande
* TV eller internet?: Internet
* Pepsi eller cola?: Inget
* Vild fest eller hemmakväll?: Kalla mig tråkig men hemmakväll!
* Färgfoto eller svartvita?: Färgfoto
* Telefonkontakt eller face to face?: Face to face
* Bilddagboken eller MySpace?: Facebook
 
Tio har du nånsin
* Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?: Nej
* Har du nånsin velat ta livet av dig?: Nja
* Har du nånsin gjort något du ångrar?: Ja
* Har du nånsin hoppat bungy jump?: Nej
* Har du nånsin varit med om en olycka?: Nej
* Har du nånsin ätit en hel tårta?: Nästan
* Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?: Ohja
* Har du nånsin gått på bio ensam?: Nej
* Har du nånsin gillat någon utan att det varit ömsesidigt?: Ja
* Har du nånsin tyckt att världen suger?: Om jag har
 
Åtta känslor
* Saknar du någon just nu?: Jaa
* Är du glad?: Japp
* Är du fundersam?: Ja
* Är du uttråkad?: Nja
* Är du tysk?: Nej
* Är du italienare?: Nae
* Är du fransk?: Nej
* Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja

Om dig
* Hur mycket är klockan just nu?: 17:23
* Namn?: Constanza (Connie)
* Vart bor du?: Östhammar
* Hur många barn vill du ha?: 2 eller 3
* Vill du gifta dig?: Ja
* Rullar du spaghettin eller skär den?: Rullar
* Har du ätit sushi?: Vågar inte haha
* Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet?: 2
* Humör?: Glad
 
Fyra grejer
* Har du nånsin blivit jagad av polisen?: Nej
* Har du en hund?: Ja
* Sover du helst själv eller med någon?: Med någon eftersom jag är så sjukt mörkrädd av mig hahah..
* Tror du på spöken?: Ja..
 
Skulle
* Skulle du vilja vara längre?: Ja
* Skulle du vilja väga mer?: Nej
* Skulle du vilja ha sex nu?: Haha nej
* Skulle du vilja dricka dig full nu?: Nej
 
Kan du
* Kan du röra på öronen?: Ja hahahah
* Kan du slicka dig på näsan?: Ja
* Kan du kolla i kors med ögonen?: Ja
* Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja
* Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Nej
* Kan du vara på en fest utan att dricka?: Ja
* Kan dina vänner lita på dig?: Ja
* Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Ja
* Kan du låta bli att spendera pengar i en affär?: Ja
 
Har du
* Har du nånsin ljugit för dina föräldrar?: Ja
* Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?: Ja
* Har du syskon?: Ja, ett
* Har du ljugit på nån fråga än?: Nej
* Har dina föräldrar ljugit för dig?: Ja
* Har du varit full denhär månaden?: Nej
* Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Jaaa
* Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Nej
* Har du pussat nån som är 3 år äldre?: Nej
* Har du pussat någon som är 2 år äldre?: Nej
* Har du haft ett förhållande med någon som är 4 år äldre?: Nej
 
Vem
* Vem älskar du?: Dom som står mig nära
* Vem kan du berätta allt för?: Måste nog va Emma
* Vem vill du bli full med?: Ingen aning haha
* Vem är den bästa artisten/bandet?: Arstist: Justin Bieber (HEH) och band är nog Secondhand Serenade
* Vem pratade du i telefon med senast?: August
* Vem är snällast i världen?: Isak!
* Vem vill du prata med?: Toffe
* Vem sov du senast med?: Sofia, Alice, Vendela & Pernilla
* Vem vet allt om dig?: Jag
* Vem hatar du mest?: Pass
* Vem kramade du senast?: Men asdfghjkl jag kommer aldrig ihåg..
 
 
 
 
 
 
 

jag ska inte lyssna på nån saga han läser

Skrivet den: 2012-09-03 - Klockan: 16:21:08 / Kategori: Connie / Direktlänk
Precis kollat på Rec 3 igen, åhåh så läskig men bra endå! idag slutade vi typ halv 12 för vi slapp matten och svenskan, scoooreeee!! ikväll är det damträning, supertaggad!! aja ska nog inte göra så mycket mer, ska kolla ifall det finns lite grejer att beställa nu HEH, hörs senare!

Slutar nu!

Skrivet den: 2012-09-03 - Klockan: 12:21:48 / Kategori: Connie / Direktlänk

at hooomeeee

Skrivet den: 2012-09-02 - Klockan: 19:09:23 / Kategori: Connie / Direktlänk
Var ju somsagt på stan idag med Isak som jag inte träffat på evigheteeer! hade iallafall sjukt roligt och köpte dessutom med mig ett par converse, älskar dom! 
Var ju tänkt att jag och sofia skulle käka kebab när jag kom hem meeeen så blev det inte, nu ska jag vänta på mat och sen kolla på film, hörs!

Bra häng

Skrivet den: 2012-09-02 - Klockan: 17:53:45 / Kategori: Connie / Direktlänk

Kul att inlägget skulle kommit upp för typ 3 timmar sen...

ussssch å fyyy

Skrivet den: 2012-09-02 - Klockan: 16:51:03 / Kategori: Emma / Direktlänk
Tror jag dör, börjar ju hur förkyld som helst, hostar, snorar och har jätte ont i halsen, helt sjukt
Så blir ingen springning för mig idag, ska dra i mig lite halstabletter och så, så hoppas jag att de går över om ett tag..
Är typ as jobbigt, för jag nyser jämt, eller så hostar jag, usch :(
Sen när vi åt frukost så åt jag en möglig macka, ja men gott? så sa mamma å pappa att dom va mögliga när jag dragit i mig några tuggor, haha sprang typ å spydde, å dom bara skratta åt mig, haha fyfan va vidrigt.. :c
Nu har jag precis varit hos swempa med, blev ingen lång ridsväng för han gick så konstigt med höger fram, nästan halta lite, men han kanske busade igår och sträckte sig eller nåt när dom bytte ställe att gå på, men de va ingen fara men jaja, då får han vila idag!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa in i min onepiece ♥♥
Tjoheeeeej

drar till stan

Skrivet den: 2012-09-02 - Klockan: 11:10:47 / Kategori: Connie / Direktlänk

god kväll

Skrivet den: 2012-09-02 - Klockan: 00:36:37 / Kategori: Emma / Direktlänk
Suttit och kollat på skräckisar med Linn å jeppe, å nu sitter jag och typ tjockar mig, najs kväll huehue!
Imorgon ska jag nog försöka dra mig ut å springa, även fast jag fortfarande är förkyld, halsen va värre än nånsin igår typ, men lite bättre idag, så får se lite..
Kanske ska vänta så jag blir bra nu tills innebandyn börjar?
Hoppas vi får bra träningstider faktiskt, för jag ska ju träna med killarna och kanske damerna, troligtvis inte, menmen, måste ju hinna skolan och swempa med, de är faktiskt viktigare för mig än innebandyn, lätt!
så de går i första hand!
Ska också försöka att få mitt hår oslitet, ska försöka göra allt verkligen, är helt sjukt slitet men vill inte klippa av de, de har äntligen blivit ganska långt..
Så jag ska spara ut ordentligt och försöka få de bra i topparna och så, så jag kan fixa dip dye :'))
fast lär ju inte gå, less, haha!
 
Jaja, funderar på att sova och hoppas på att vädret är bra mycke bättre imorgon!
Nattis

Bilden, gjorde, min, kväll

ingenting verkar enkelt nu

Skrivet den: 2012-09-01 - Klockan: 21:39:35 / Kategori: Connie / Direktlänk

trööööött

Skrivet den: 2012-09-01 - Klockan: 13:44:00 / Kategori: Connie / Direktlänk
Hade aaaskul igår, åt massor av kräftor hahaha, helt otroligt vad mycket jag åt fan!!!!! hahahah okej. vi kollade iallafall på två filmer också, Wallander och 17 Again (zac efron ♥♥♥) så somnade vi iallafall runt 2 kanske, är ju bra jävla slut nu när skolan börjat... så vid 10 var vi uppe igen och åt massa godis och kollade på 17 Again AGAIN hahaha fattar ni?...... aja dagens planer blev iallafall inställde pga regnet så det sög ju.. nu ska jag sitta och dega och vänta på bättre tider, shooo!
when you see it HAHAHA...


bilder - klassensdag - min normala klass

Skrivet den: 2012-09-01 - Klockan: 12:29:07 / Kategori: Emma / Direktlänk

^ sådär gåre om man tar min godispåse och drar i sig typ allt godis hahahaha

^ Haha, nick är tröööött, somna typ först hihi

somsagt så har jag inte rört kameran alls, så aa, random bilder här, haha!

he..he..

Skrivet den: 2012-09-01 - Klockan: 12:00:58 / Kategori: Emma / Direktlänk
Ja men precis. jag skulle sköta bloggningen igår, heheh..
Har verkligen inte orkat alls att sitta vid datorn, igår låg jag hela tiden, ända sen jag kom hem från skolan, och kollade på den där serien, så nu är säsong 1 och 2 avklarade heheh!
Ska typ snart flytta hästarna till andra stallet så att dom kan få gå in, eftersom de regnar typ hela tiden, usch för vädret, helt sjukt va less man blir..
Nu sitter jag och kollar och redigerar igenom alla bilder från klassensdag oxå, haha, eftersom jag inte hade kameran en ända gång så är de ganska mycke random bilder typ..
Men de kommer i nästa inlägg så nu får ni nå annat dåå!

Kärlek till våran outfit lite ♥♥
RSS 2.0