Wiho

Skrivet den: 2012-07-26 - Klockan: 18:53:26 / Kategori: Emma / Direktlänk
Haha, beställde hem ett träns & ett schabrak till Swempa förra onsdagen, fick hem paketet igår eller nåt sånt, så va det helt fel träns med, så stod det på ett papper som dom skickat med att det inte fanns de tränset vi beställt i lagret, så ringde mamma imorse och frågade om dom inte kunde sagt det istället för att bara skicka med ett helt annat, men så sa han som hon pratade med att det visst fanns de tränset, så vi skulle få behålla de vi fick + att dom ska skicka det vi skulle fått gratis, haha, fyfan va bra :)
Kör ju på rött och svart med Swempa nu, skit snyggt, han har ju ett vinrött träns nu, så han passar ju i rött absolut, så nu har jag röda ridbyxor och rött schabrak, en ny svart sadel och nu 2 nya svarta träns, ska även beställa ett rött strasspannband och sen ett annat oxå, som passar nå sjukt bra!
Nämligen ett strass med en sverigeflagga, ur snyggt är de, å passar ju asbra till Mr. Sweden ellerhur? ;)
Jaja blir nog asbra, ingen brådska med sånt där än, men ska iallafall försöka få ut karin och fota oss sen, nu när jag fått till värsta snygga outfiten, wiho!
Imorgon ska jag nog på en föreläsning om massa saker med hästen och sådär, perfekt, så på morgonen blir det iallafall ingen uppdatering, men senare på dagen antagligen! :)
Avrundar här, puss
Snuttis ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0