Grymt!

Skrivet den: 2012-07-30 - Klockan: 22:38:10 / Kategori: Emma / Direktlänk
Förlåt för dålig uppdatering, igår va jag i stallet hela dagen med Felicia som kom med Bollis, så vi red och hade de bra, typ jätte mysigt och swempa och bollan blev kära , haha sötaa!
Sen åkte vi hem och åt osv, så cykla jag och mötte henne, så skulle vi skynda oss för att hinna till ica innan de stängde, så vi cykla på som fan, så mötte vi andreas å nåra å så stanna vi å prata, så råkade vi ju prata till över klockan 9.. bra tjejer, men iallafall så cykla vi till Q8, för vi trodde de va öppet till typ 10 eller något, men nää, haha fyfan va dåligt, att allt i östhammar stänger klockan 21, blir ju less..
Iallafall så va vi ute lite och de började åska ganska bra, så vi gick in å kollade på film, fortsatte typ åska jätte länge, haha :o
Jaja, vi va inte vakna så jätte länge men sov till 12, hehehe, sen gick vi ut, fotade lite och gick runt i östhammar, va kan man göra lixom? Alla va så tråkiga å ville inte ut typ, haha, men jaja! :D
Får väl bjuda på lite bilder då, för att inte va så tråkig, har inte redigerat någon med ljus eller något, så de får bli som de blir med det :)
RMK & Toppen – Gå mot rött kärlek ♥
så fin min lilla kille är ♥
Godnatt !
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0