DAG 7 - Vem är den roligaste du vet?

Skrivet den: 2012-04-20 - Klockan: 20:23:43 / Kategori: Allmänt / Direktlänk
CONNIE:
Hmm, roligaste personen jag vet, förutom komiker och sånt är väl Alice Molin när hon är igång, ja, hon har faktiskt sina stunder då man väl skrattar åt vad hon både säger och gör.....
Sen är ju Dante Ljung en av dom roligaste haha, han har alltid något kul att säga, fattar seriöst inte vart han får allt ifrån, Dante om du läser dethär så måste jag bara tala om för dig att du borde bli komiker!
Och Emma du är ju en riktig jävel på att skratta åt allting och säga roliga saker, hahah det är typ farligt att vara nära oss ibland..
Och Simon Bergström gahahhaha du suger. Haha nej men han är faktiskt riktigt rolig när han väl vill, och inte är kaxig, och dryg, och känslolös, och tjurig, och grinig, ja ni fattar...


EMMA:
Dom flesta är väl typ roliga egentligen, på sitt egna sett typ, men dom som verkligen typ, gör mina dagar å så är nog
Connie, haha, vi har aldrig tråkigt, och får vi de tråkigt, så typ börjar vi skratta åt något istället, lite så vi jobbar typ, hah, för jävla sköna e vi!
Linn Svanberg, tjejen har seriöst sämst humor, hah, nästan så man garvar ÅT dig istället för MED dig ibland.. Nej men vi har nästan alltid roligt, när vi är sams då :)
Simon Bergström, Eftersom han är så jävla bäst, snäll mot mig nästan jämt, sämst humor typ, nej men, de är riktigt roligt att reta brynäsare med honon, han är kuung!
Elice Vähäkoupus, as rolig humor, snackar man med dig så har man så jävla kul, haha bääst !
Pernilla Persson Absolut as skön tjej, aldrig aldrig tråkigt med dig, älskar våra skrattanfall, slår typ det mesta, har alltid skit kul med dig !


Bilden är för jävla söt!



hahaha awwwwww ♥




♥♥

Så många fler, men de här är nog dom roligaste!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0